Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek ez magzatviz?

Szerintetek ez magzatviz?

Figyelt kérdés

39. hétben vagyok .

mar a harmadik bugyimat cserélem ki . Nemérzem ,hogy folyna valami ,de mindig vizes lessz .Ez magzatviz lehet .

Reggel mindenképp megyek szulészetre,de az éjjelt még itthon tolteném. Fájásaim nincsenek.

2013. márc. 27. 02:05
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Taxival menj, ők képben vannak, bármikor levezetnek egy szülést akár az M3-as mellett is.

2013. márc. 27. 04:21
 2/8 anonim ***** válasza:
59%

Elég felelőtlen vagy ha szivárgással otthon maradtál....

Kérdésedre a válasz igen.

2013. márc. 27. 05:54
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Nem egyáltalán nem kell, hogy magzatvíz legyen. és nem vagy felelötlen ha ennyi idös terhesen esetleg szivárgás is lenne, és nem ugrottál rögtön, ha nincs fájás.

A terhesség végén a nagyon erös folyás is teljesen normális. Ezt leginkább azzal tudod megfigyelni, hogy beteszel egy zsepit a bugyiba és ha azt félóránként cserélned kell folyamatosan akkor az szivárgás. Ha csak naponta párszor történik meg akkor az folyás.

A szivárgás erösebb dolog mint egy bugyi nedvesedése. Ott már a naci és amire ráülsz is nedves lenne. és folyamatosan.

De ha nincs fájás és nem rögtön mentél korházba akkor sem lesz semmi baj. Ne zuhanyozz most már le, és ne ülj kádba, ne legyen fertözés, de ha csak reggel mész be akkor sincs semmi baj.

2013. márc. 27. 06:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha csak szivárog, akkor még nem késtél le, de mindenképpen lásson orvos.

Lehet, h. már meg is van a baba??

Mi volt??

2013. márc. 27. 07:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Igenis felelőtlen, mert nagy a fertőzésveszély. Nem azt irtam h ugorjon a gatyába, hanem h nem szabad egy fél napot otthon ülni ilyen gyanúval.
2013. márc. 27. 10:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem totál elfolyt a vizem, 10 perc mulva kórházban voltunk. ez volt reggel 8kor. Délután 4ig nem is foglalkoztak velem, holott tudták h fertözésem is van....
2013. márc. 27. 15:32
 7/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok ,igen megvan a baba :)

Nem magzatviz volt amit éreztem álitolag. Bementem reggel korházba ratetek a fájásos gépre mutatott fájásokat,bár ekkor még neméreztem semmit...kozbe megint éreztem ,hogy szivárog valami ,szoltam a dokinak ,mondta,hogy na ez már a magzatviz.délelott 11kor keztem érezni 10perces fájásokat 19ora20perckor lett meg a kicsi lányom :)utolso 1-2ora kemény volt :)

2013. ápr. 2. 14:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok nektek!!!
2013. ápr. 2. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!