Valamelyikőtöknek indult be szülés terminustúllépés miatti magzatvíz mintavétel után?
Figyelt kérdés
Azóta folyamatosan fáj a derekam,néha az alhasam is,de nem erős fájdalom és rendszertelen. Mennyire gyakori,hogy ettől beindul a szülés? Méhszájértékem 2111 volt most.2013. márc. 29. 18:40
1/9 anonim válasza:
Nekem 1111 volt. Igen nagy az esély rá mert utána voltak fájásaim kissebbek persze. Szóval szerintem igen.
2/9 A kérdező kommentje:
és a kisebb fájásokból nagyobbak lettek? vagy elmúltak és később indult be a szülés?
2013. márc. 29. 18:44
3/9 anonim válasza:
Magzatvíz mintavétel? Inkább amnioszkópia nem? Nem vettek mintát csak "bekukucskáltak" nem?
Egyébként igen beindulhat attól simán.
Nekem második babámnál egy ilyen vizsgálat után egész nap és éjjel keményedtem, görcsöltem, nem sokat aludtam de másnap reggel mikor mentem vizsgálatra már 2221 voltam szóval megtette hatását. És aznap délután 3kor elment a magzatvíz és 5re kezemben volt a babám.
4/9 A kérdező kommentje:
bocsesz, igen-igen, az amnioszkópiára gondoltam. remélem akkor holnap nekem is a kezemben lesz a abba :)
2013. márc. 29. 18:52
5/9 anonim válasza:
Egy napig volt össze vissza kisebb aztán másnap már rendeződtek és éjjel 5 percesek jöttek már reggel meg már szültem:) első voltam
6/9 anonim válasza:
Na akkor én vagyok a kivétel :D Nekem bent fekvéskor 2 naponta nézték és nem akart megindulni, pedig a doktornő szólt is, hogy kicsit keményebben kukucskál most be,hátha. Utána volt egy kis fájás, de ennyi, végülis rá 4 napra indult be spontán, úgy hogy nem volt kukucska előtte :D
7/9 anonim válasza:
Rám semmi hatása nem volt, pedig 6 nap alatt 3x csinálták meg. Aztán 7. nap indítással szültem.
9/9 A kérdező kommentje:
sajnos reggelre elmúltak. azán másnap megint "megvizsgált" a doki de rendesen, kicsit tágított is, aznap már úgy értem haza,hogy 3 percesek voltak,de elviselhetőek. azok is elmúltak reggelre. sajnos ezt a gyereket semmi nem űzi ki :)
2013. márc. 31. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!