Bevallalos anyukák?
Mi az hogy bevállalós anyukák? Számomra ez egy pozitív szó vagyis ilyen vagányságot takar, na most 6 hét előtt együtt lenni nem vagányság vagy bevállalás hanem hülyeség vagy türelmetlenség (le lehet pontozni) mert az nem véletlen van 6 hétnek kitalálva, nem azért mert az orvosok kínozni szeretnék az anyukát, pláne apukát. És most itt én a behatolásra gondolok mint együttlét.
Felszálló fertőzés, nem kellően összeforrt dolgok stb. nem kockáztatnék. Kibírom és még ott az egész életem szexelni.
Kb 3 hétre rá... az utolsó bevállalós cselekedetem volt egy időre. Mehettem vissza, h újra varrjanak.
Most vagyok terhes a másodikkal, amíg doki nem lát rám sem nézhet a férjem....
Én direkt rákérdeztem, mert császárral szültem, szóval a hüvelyem érintetlen volt :)
És a lelkemre kötötte a doki, hogy még akkor se engedjem magamba a férjemet, ha kínai gyógymódként akarja magát eladni, ha sírdogál, akkor se!
Mert ha elfertőződök, abból nagyon súlyos bajok lehetnek.
Szóval kivártuk :)
A gumira is rákérdeztem, úgy sem lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!