Vannak itt olyan anyukák, akik idén Januárban szültek?
Beszélgetünk?Hogy vagytok?Hogy telik a nap a picivel?
Szoptattok még?Hogy fejlődik a baba?Hány kiló stb...?
Szia!
Jan 26-án született a pici lányom 2880g-al,most már 4,5 kg-nál járunk. Szopizik rendesen,kb 2 óránként ha nem alszik be nagyon.Nálunk van egy 2,5 éves bátyó is. Tegnap végre le tudtam menni velük a játszótérre,erre ma megint esik :(
Szia
Január 3 .án szültem (császár)4200 g és 54 cm-el született a kislányom.Jelenleg 6 kg és tápszeres.Volt tejem vagy 1 hétig és utána semmi csak ilyen vizes valami.Szépen fejlődik már 65 cm,kis édes.Én nagyon jól vagyok a sebemet már nem is érzem és nem is pihentem vele mikor haza jöttünk.Stam csaj vagyok azt mondták.A kislányunk napi 6x eszik 100 és 150 gramm között az éjszakát végig alussza este 8 -tól reggel 6 -ig.1 hétig kelt föl 1x hajnali 3 kor és csucsu vissza.Ebben azt hiszem szerencsés vagyok,de nyugtával a napot :)A napunk is elég jó reggel kajó aztán csucsuka vissza,ébredés kajó séta játszás ismét alvás fürcsi és csucsu :)El van kapva kicsit de éppen elkezdtem a leszoktatást remélem siker lesz :)
Szia!
január 23.-án,3600 50 cm-rel született a kisfiam!
3 hónapos koráig volt tejem addig tudtam szoptatni
Az éjszakákat sosem aludta végig sőőőt 1 hónapja éjjel 10-12 x is kel csak cumi vagy víz kell neki.
Napközben már kóstolgat(őszibarack,sárgabarack,sütőtök) orvosi utasításra mert nagyon kemény a széklete,nem bír kakilni csak szélcsővel.
Forog már hátról hasra!Csörgőket,tárgyakat megfog,szájába veszi,cumit is sikerült már 1-2x visszatenni a szájába!Sokat mosolyog,gagyarászik a játszószőnyegén lelógó plüssöknek!De amúgy amit a legjobban imás:a 3 éves bátyó hangját meg nézni ahogy játszik!
Nagyjából ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!