Hány évesek voltatok amikor először szültétek a babátokat? Most nagyon nagy divat "későn" szülni? Szerintetek? (21éves voltam)
Én az elsőt fiatalon akartam - nem vártam az igazira, hanem egyedül "végigcsináltam" - 23 voltam, most 17 éves a fiam.
A másodikkal viszont megvártam a NAGY Ő-t, 39 hetes és 1 napos terhes vagyok. :-)
28 vagyok és 22 hetes pocakos
én 22 voltam, a párom 23, mikor összeházasodtunk. Se jó munka, keveset kerestünk, se autónk, se lakásunk nem volt. A párom utána jobb munkát talált, majd beindította saját vállalkozását. Én munkát váltottam. Az albérletből elköltöztünk, házat vettünk, majd autót is vásároltunk. A ház még nincs kész, de mostmár jöhet a baba.
Szerettem volna hamarabb szülni, jó dolog lehet fiatal anyukának lenni, de csak most sikerült az anyagi feltételeket úgy, ahogy megteremteni. Ezért igyekszem, hogy a gyerekeimet (3-at szeretnénk) gyorsan egymás után megszüljem.
Én 23 évesen szültem a fiamat,a tesó gyártást jövőre tervezzük.
Korán megtaláltam a nagyot Őt,de nem mindenkinél van ez így.
Minidg is fiatalon akartam szülni,szerencsére sikerült.
Mindenki akkor szüljön,amikor jónak látja.
14 hónapos kisfiú anyukája
31 éves voltam, amikor a kisfiam megszületett.
Nem divatból született "későn", hanem mert így alakult.
Én októbarben töltöttem a 22-t, és novemberben született a kisfiam. Most 24 leszek, és nem bántam meg egyáltalán, hogy már túl vagyok az első szülésen.
30 éves korom előtt szeretném a másodikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!