Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért olyan nagy baj, ha...

Miért olyan nagy baj, ha valaki császárral szül?

Figyelt kérdés

Kérlek, ne hurrogjatok le, csak egyszerűen nem értem, hogy miért baj, ha valaki császárral szüli meg a babát. Miért lesz ezután szomorú?Lényeg, hogy egészséges! Kérlek mondjátok el!

Előre is köszönöm :) 14/L

2013. márc. 27. 21:07
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
77%

Én a kisfiamat is császárral szültem, és most is császárral fogom megszülni a kislányomat a saját egészségügyi problémám miatt.

Szóval nekem csak császáros tapasztalatom van, de én nem gondolom, hogy ez hátrány lenne. Spinális érzéstelenítést kaptam, tehát végig ébren voltam, és bár nem foghattam meg azonnal a picit, de megmutatták, és elsírtam magam a meghatottságtól, szóval nem volt gond a hormonokkal, azonnal beindultak.

Emellett én egy 5 ágyas szobában feküdtem a szülészeten, és az 5 főből 3-an császárosok voltunk, és bár azt mondják, hogy a császárosok sokkal jobban szenvednek a műtét után, ezt én nem így vettem észre, mert azok, akik hüvelyi úton szültek, egyfolytában jajgattak, míg mi, császárosok csak akkor, amikor fel kellett kelni. egyiknek kijött az aranyere, a másiknak meg szimplán nagyon fájt odalent, szóval én nem éreztem, hogy rosszabb lenne nekem, mert nem természetes úton szültem.

2013. jún. 27. 10:42
 32/34 anonim ***** válasza:

Semmivel nem erzem magam kevesebbnek, nem lettem szomoru miatta. Surgos csaszarom volt 1 honappal hamarabb a kiirt datum elott. Koldokzsinor gondok voltak mint kiderult amikor kibujt. En halat afok az egnek h minden rendben lett vele. Az erdekelt a legkevesbe h szultem. Es szamomra az utana elkovetkezett ido szamitott nem az h milyen uton jott a vilagra. Mondjuk az tuti ha lehetseges a kovetkezo babamat szeretnem jegprobalni termeszetesen megszulni. :-)

Az aki kifejezetten keri a csaszart mert epp olyan kedve van tegye, nekem se kevesebbem se tobbem nem lesz. Erteni sose fogom ezt de nem itelkezem. Van mivel foglalkoznom minth masnak a szulesi elkepzeleseivel foglalkozzak. :-).

A felepules meg h kinek milyen az nem csak attol fugg h hogyan szult hanem h o maga milyen a felepulesben. Eros szemelyiseg-e, kitarto, gyorsan epulo tipus. Ebbol mindig lesz vita es nem egyetertes.

2013. okt. 26. 11:32
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen mindegy hüvelyi vagy császár. Egészséges legyen a baba. Engem császároztak mert muszáj volt. Optimális esetben az orvos dönti el, mit választ és miért! Én nem is engedném hogy a kedves kismama döntse el mit szeretne.
2013. okt. 26. 12:30
 34/34 anonim ***** válasza:
Na, Én minek számítok ebben a kérdésben??? 5 gyermekem van, mindet természetes úton szültem....4-5 babánál felajánlották a császárt, mert hogy könnyebb lenne....Én persze vissza utasítottam, mert nem akartam hogy összeszabdaljanak...Én végig néztem nem egy ismerősömet császár után szenvedni...és nem kértem belőle....vissza járni seb kötözésre, tisztításra, újra felnyitás, tisztítás....hát ezeket mind kihagytam......
2013. okt. 26. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!