Tapasztalatokat szeretnék olvasni olyanoktól akik Dr. Pop Andreánál szültek császárral. (István kórházban) Szakmailag milyen, mert emberileg már ismerem. Megbízhatok benne? Mert a császár az egy nagy hasi műtét és ő azért elég fiatal.
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 08:54
1/3 anonim válasza:
Nem akarok rosszat írni róla mert eddig nem jutottam el vele ugyanis nekem a szuper UH gépével még a terhességemet sem vette észre. Nem is mentem vissza hozzá.
2/3 anonim válasza:
Kedves előző válaszoló, ennek semmi közea szüléshez...előfordulhat hogy még nem látszott a pici embrió akkor, abban a pillanatban.
Kedves kérdező, szerintem nyugodt szivvel megbizhatsz benne, lelkiismeretes, jól felkészült, nem csoda, hogy már az István kórházban van jó pár éve és nem 1-2 császárt levezetett már...Bizzál benne és minden jó lesz...
3/3 anonim válasza:
Kedves második. Nem hiszem hogy nem látszott volna ha másnap reggel egy régi gépen egy rendelőintézetben tökéletesen látták! És igenis ide tartozik hisz a szakmai hozzáértéséről szólt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!