Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » úgy halottam h valaki érzi a...

úgy halottam h valaki érzi a gátmetszést valaki nem . Mi az igazság tényleg fájásnál vágnak? 15hkm

Figyelt kérdés

2013. márc. 26. 16:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én a SOTE II-n szültem most januárban. A gátmetszést nem éreztem, nem is vettem észre mikor csinálták, csak onnan sejtettem hogy volt hogy közben kaptam érzéstelenítő szurit. A varrást sem éreztem abszolút, csak annyit hogy matat lent a doki, mondjuk tény hogy varrás előtt is kaptam pár lidokain injekciót, és a dokim türelmesen várt is egy kicsit hogy rendesen hasson. Mikor elkezdte mondta hogy ha mégis éreznék fájdalmat szóljak, és oda még szúr egy kicsit. Úgyhogy szerintem doki függő is, hogy mennyire érdekli hogy legalább ezek fájdalommentesek legyenek.
2013. ápr. 1. 20:22
 22/28 anonim ***** válasza:

Én nem éreztem, hallottam a hangját, az iszonyatos volt, kísértett meg egy ideig. Egy pattanó hang volt, ahogy azt a feszülő részt átvágta a doki. De pl szentül meg voltam győződve róla, hogy a bal oldalon vágott. Aztán a varrásnál is úgy éreztem. Gondolhatod, hogy meglepődtem, amikor rájöttem, hogy a jobb oldalon van a sebem. :)

Varrásnál az utolsó pár öltést éreztem, de nem fájt, csak éreztem.

2013. ápr. 1. 20:43
 23/28 anonim ***** válasza:

1. szülésemnél volt csak gátmetszés, és nem érzetem belőle én sem semmit. Azt sem tudom,hogy adott -e szurit előtte, annyira koncentráltam a fájásokra, tolásra, nem vettem észre belőle semmit. Pedig utána a férjem mondta, hogy olyan hangja volt.. nem hallotta? Meg szerinte fel is jajdultam, mikor csinálták- de én erre nem emlékszem!! Sztem a nyomástól nyögtem- nem a vágástól! :)

De mikor megszületett a pici, utána tudtam meg egyátalán, hogy volt vágás is.

A varrásnál nekem a doki várt kicsit, és csak utána állt neki, de csak külső varratom volt és nem is fájt, csak 1-2öltésnél éreztem a tűszúrást. Varrás előtt van, amikor csinálják a méhtisztítást, az baromi kellemetlen érzés volt nekem. Nem fájt- csak éreztem, hogy a kiürült méhemben matatnak.. jaj olyan furcsa volt.

2-3. gyereket gátvédelemmel szültem- egész más volt utána.

A méhtisztításnál nyavajogtam itt is a legtöbbet, pedig tényleg nem fájdalmas. :)

2013. ápr. 1. 22:58
 24/28 anonim ***** válasza:
Én nem éreztem a vágást és a varrás is csak enyhe csipkedős érzés volt.Ettől nem kell tartani:)
2013. ápr. 1. 23:23
 25/28 anonim ***** válasza:

Kistarcsán szültem. Nekem nemvolt fájdalmas a vágás.Mivel a fájás csúcspontján vágnak nem vèszes,de gondolom nem mindig sikerül ezt eltalálni,ezèrt fáj egyeseknek jobban.Egyèbkènt a fájásokhoz kèpest semmi !!

6 hòs kisfiú anyukája

2013. ápr. 2. 07:56
 26/28 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm a válaszokat! Már nem is érdekel a szülés része csak hogy lássam végre a babámat itt legyen már velem:-))) Tudom mondják h repül az idő de nekem annyira azért nem telik. Nos majd megtudom már pár hónap múlva milyen is az egész szülés, és remélem én i s pozitívan írhatok róla mint itt sokan:-)
2013. ápr. 2. 09:08
 27/28 anonim ***** válasza:
Érezni valamilyen szinten éreztem, de nem fájt, ezerrel nyomtam éppen amikor vágtak, meg az EDA se ment még ki akkor teljesen (kitolásra ugye nem adnak újabb adagot, de nekem még valamennyire hatott az első adag mert eléggé gyorsan történtek a dolgok), varráshoz pedig kaptam még egy kis adagot az EDA-ból. A varratszedés viszont, na az nagyon rossz volt. Most várom a másodikat, EDA tuti lesz most is, az egy megváltás volt.
2013. ápr. 2. 16:20
 28/28 anonim ***** válasza:
Igen, a fájáskor vágnak, de én mégis éreztem. Nekem olyan volt, mint mikor elvágom a kezem, érzem, hogy megvágtam, de nem fáj, majd csak pár perc múlva, mikor rádöbbentem, hogy "mi is történt". Szóval akkor kezdett el fájni, mikor elmúlt a fájás, de nem volt időm foglalkozni vele, mert már jött is a következő fájás. A varrás borzasztóan fájt, a varratszedés már csak kicsit.
2013. ápr. 2. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!