úgy halottam h valaki érzi a gátmetszést valaki nem . Mi az igazság tényleg fájásnál vágnak? 15hkm
Én nem éreztem, hallottam a hangját, az iszonyatos volt, kísértett meg egy ideig. Egy pattanó hang volt, ahogy azt a feszülő részt átvágta a doki. De pl szentül meg voltam győződve róla, hogy a bal oldalon vágott. Aztán a varrásnál is úgy éreztem. Gondolhatod, hogy meglepődtem, amikor rájöttem, hogy a jobb oldalon van a sebem. :)
Varrásnál az utolsó pár öltést éreztem, de nem fájt, csak éreztem.
1. szülésemnél volt csak gátmetszés, és nem érzetem belőle én sem semmit. Azt sem tudom,hogy adott -e szurit előtte, annyira koncentráltam a fájásokra, tolásra, nem vettem észre belőle semmit. Pedig utána a férjem mondta, hogy olyan hangja volt.. nem hallotta? Meg szerinte fel is jajdultam, mikor csinálták- de én erre nem emlékszem!! Sztem a nyomástól nyögtem- nem a vágástól! :)
De mikor megszületett a pici, utána tudtam meg egyátalán, hogy volt vágás is.
A varrásnál nekem a doki várt kicsit, és csak utána állt neki, de csak külső varratom volt és nem is fájt, csak 1-2öltésnél éreztem a tűszúrást. Varrás előtt van, amikor csinálják a méhtisztítást, az baromi kellemetlen érzés volt nekem. Nem fájt- csak éreztem, hogy a kiürült méhemben matatnak.. jaj olyan furcsa volt.
2-3. gyereket gátvédelemmel szültem- egész más volt utána.
A méhtisztításnál nyavajogtam itt is a legtöbbet, pedig tényleg nem fájdalmas. :)
Kistarcsán szültem. Nekem nemvolt fájdalmas a vágás.Mivel a fájás csúcspontján vágnak nem vèszes,de gondolom nem mindig sikerül ezt eltalálni,ezèrt fáj egyeseknek jobban.Egyèbkènt a fájásokhoz kèpest semmi !!
6 hòs kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!