úgy halottam h valaki érzi a gátmetszést valaki nem . Mi az igazság tényleg fájásnál vágnak? 15hkm
Mondjuk én nem mostanában szültem... 14 éve Békéscsabán...
A végefelé fájás közben kaptam érzéstelenítőt... két fájással később vágott a doki (szintén fájás közben), nem éreztem belőle semmit...
Nekem sokkal kellemetlenebb volt az a része, amikor rögtön szülés után megtapintotta a végbelet, nem sérült-e, de ez is csak egy pillanatig tartott.
A vágás kb 3 napig fájt, de kaptam rá Lidocain kenőcsöt, meg jeget, így abszolút az elviselhetőség határán belül volt, ülni is tudtam.
Mivel csak kb 1,5-2 centit vágott a doki, így elég hamar begyógyult, később se okozott problémát...
Szerencsére én egyáltalán nem éreztem semmit a vágásból, fogalmam sincs mikor történt! A varrást se lehetett túl vészes, arra sem nagyon emlékszem, csak a boldogságra, és a kisfiam sírására, csak azt hallgattam, amíg a csecsemősök vizsgálták, öltöztették! Remélem most is hasonló élményeim lesznek!
34hkm
Én semmit nem vettem észre a gátmetszésből, pedig nagyon féltem tőle előtte. De ott a szülőszobán már csak a baba járt a fejemben. Sajnos a varrás annál jobban fájt. 5 hónapja szültem.
Kitartás és ne félj, hamar elfejted a fájdalmakat :)
3-as vagyok, és Siófokon szültem.
A varrás valóban nagyon fájt, de nagyon gyorsan gyógyult. 1-2 napon belül simán ültem! :)
Dunaújvárosba szültem 2-szer ugyan annál a dokinál
a vágás nem fáj,de halottam ahogy csatt...szülés 100 rosszabb a varrás nem igazán fájt inkább kellemetlen akkor rossz mikor megy ki a lidokain hatása kb az 10 perc volt fájdalmas ja és engem ki (tisztított) na az fájt bocsi nem jut eszembe a szakszó rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!