Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » úgy halottam h valaki érzi a...

úgy halottam h valaki érzi a gátmetszést valaki nem . Mi az igazság tényleg fájásnál vágnak? 15hkm

Figyelt kérdés

2013. márc. 26. 16:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Én épp oda néztem mikor a doki nyult az ollóé és fölkészültem h jaj mindjárt nagyon fog fájni,aztán csak azt láttam h rakja vissza az ollót,azt hittem mégsem vágott,csak szülés után mikor mondta h akkor még összevar és készek vagyunk akkor néztem h mégis csak vágott.varráshoz kaptam érzéstelenitö inekciót és neméreztem semmit belölle.jó babavárást
2013. márc. 26. 16:29
 12/28 anonim ***** válasza:

Mondjuk én nem mostanában szültem... 14 éve Békéscsabán...

A végefelé fájás közben kaptam érzéstelenítőt... két fájással később vágott a doki (szintén fájás közben), nem éreztem belőle semmit...

Nekem sokkal kellemetlenebb volt az a része, amikor rögtön szülés után megtapintotta a végbelet, nem sérült-e, de ez is csak egy pillanatig tartott.

A vágás kb 3 napig fájt, de kaptam rá Lidocain kenőcsöt, meg jeget, így abszolút az elviselhetőség határán belül volt, ülni is tudtam.

Mivel csak kb 1,5-2 centit vágott a doki, így elég hamar begyógyult, később se okozott problémát...

2013. márc. 26. 16:33
 13/28 A kérdező kommentje:
A kórházban ajánlanak valamit a gátsebre , vagy nekem kell vinni, jégzselét például?
2013. márc. 26. 16:46
 14/28 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt, de lehet, hogy azért, mert kaptam edat, nem is tudom, mikor vágtak, mert nem éreztem.
2013. márc. 26. 17:36
 15/28 anonim válasza:

Szerencsére én egyáltalán nem éreztem semmit a vágásból, fogalmam sincs mikor történt! A varrást se lehetett túl vészes, arra sem nagyon emlékszem, csak a boldogságra, és a kisfiam sírására, csak azt hallgattam, amíg a csecsemősök vizsgálták, öltöztették! Remélem most is hasonló élményeim lesznek!

34hkm

2013. márc. 26. 18:09
 16/28 anonim ***** válasza:

Én semmit nem vettem észre a gátmetszésből, pedig nagyon féltem tőle előtte. De ott a szülőszobán már csak a baba járt a fejemben. Sajnos a varrás annál jobban fájt. 5 hónapja szültem.

Kitartás és ne félj, hamar elfejted a fájdalmakat :)

2013. márc. 26. 20:54
 17/28 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, és Siófokon szültem.

A varrás valóban nagyon fájt, de nagyon gyorsan gyógyult. 1-2 napon belül simán ültem! :)

2013. márc. 26. 21:25
 18/28 Huncutka001 ***** válasza:
Az érzéstelenítő beadásánál majd leugrottam a székről, a vágást viszont egyáltalán nem éreztem. A varrás, inkább szültem volna még egy gyereket. Nem értem, hogy az előtte beadott érzéstelenítő már hogyhogy nem hatott akkor. Kb. 20 percig varrt a doki, azt mondta nem ad érzéstelenítőt, mert mire hat, végez. Hát, izgi volt az tuti :)
2013. márc. 27. 11:28
 19/28 anonim ***** válasza:
2x szültem, egyiknél sem éreztem, hogy gátmetszést csináltak. Bajcsyban szültem, 2010, 2012
2013. márc. 29. 21:25
 20/28 anonim ***** válasza:

Dunaújvárosba szültem 2-szer ugyan annál a dokinál

a vágás nem fáj,de halottam ahogy csatt...szülés 100 rosszabb a varrás nem igazán fájt inkább kellemetlen akkor rossz mikor megy ki a lidokain hatása kb az 10 perc volt fájdalmas ja és engem ki (tisztított) na az fájt bocsi nem jut eszembe a szakszó rá :)

2013. ápr. 1. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!