Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyen esetben ragadzkodhatok...

Ilyen esetben ragadzkodhatok a császárhoz?

Figyelt kérdés
3. babánkat várom. Első császár volt farfekvés miatt. Második sima szülés. Jelenleg 31 hetes vagyok és a babócám csücsül. 4 kiló fölött saccolják, 2 héttel nagyobbnak mérték. Örülnék ha befordulna és simán szülhetném, de farosan nem akarom hüvelyi úton szülni az esetleges oxigénhiány miatt, pláne hogy nem kicsi baba lesz. Volt már ilyen tapasztalat?
2013. márc. 21. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha faros,és faros is marad,akkor programozott császár lesz.
2013. márc. 21. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Úgy érted ragaszkodhatsz?

Igen, ha faros, ráadásul 4 kg feletti is akkor 99%, hogy nem fogják megengedni hogy hüvelyi úton szüld!

2013. márc. 21. 17:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a betütévesztésért, telefonról írok... Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 21. 18:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Szívesen, problémamentes szülést és kellemes babázást!
2013. márc. 21. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy többedszer szülő nőknél is csak akkor hagyják hüvelyi úton megszülni (vagy legalábbis megpróbálni) a faros babát, ha max. 3500 gramm a becsült súly, ez a protokoll.
2013. márc. 21. 21:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyébként meg a dokim azt mondta, hogy a protokoll szerint ha már volt egy császáros szülése az anyának, akkor ő döntheti el, hogy akar-e császárt vagy hüvelyi úton szülné meg. Ez az egyetlen olyan helyzet amiben engedi a protokoll, hogy a nő döntsön. Azért beszéltünk róla, mert itt tartok én is.
2013. márc. 22. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!