A császárhoz képest milyen utó fájdalommal jár egy laparoszkópiás műtét?
A petefészkemben van egy nagyobb ciszta, hogyha nem szívódik fel, akkor műteni kell :(
2 császárom volt, az nem volt egy leányálom.
Nekem császáros szülés után 2 és fél hónappal volt laparoszkópos epeműtétem. És hogy őszinte legyek, az epeműtét rosszabb volt. Már csak azért is, mert ilyen hamar volt a császár után, az immunrendszerem eléggé meg volt gyengülve, a másik pedig, hogy miómám volt, ami miatt egy nagyobb fokú vérzés lépett fel az epeműtétem után.
Diétáznom kellett ugye, plusz ott volt a kisfiam, akit el kellett ugyanúgy látnom, mintha semmi sem történt volna.
Nekem császár után sokkal nagyobb fájdalmaim voltak, viszont az epeműtét után egy picit tovább voltak fájdalmaim, tovább tartott a teljes felépülés. De ez szerintem azzal függ tényleg össze, hogy előtte volt a császárom, mert volt olyan szobatársam, akinek szimplán csak az epeműtétje volt és sokkal jobb állapotban volt, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!