Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyíregyházán dr. Pethő György...

Nyíregyházán dr. Pethő György hogy áll a császárhoz?

Figyelt kérdés
Az első gyermekem császárral lett téraránytalanság, fájásgyengeség, elhúzodó kitolási szakasz miatt. A másodikat sem szeretném megpróbálni simán. Szerintetek hogy áll hozzá?
2013. jan. 9. 15:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
biztos nem így ahogy te. "nem szeretném megpróbálni simán". pedig megfogod, itt csak legeslegvégső esetben császároznak. inkább hagynak vajúdni 20-24 órát, és ha nem megy, akkor császár, de csak így minden ok nélkül, ezt szerintem felejtsd el.
2013. jan. 9. 15:56
 2/16 A kérdező kommentje:
Pedig nem fogom hidd el! Ha ő nem vállal akkor majd vállal más.
2013. jan. 9. 15:59
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Mennyi idő lesz a 2 gyerek között? Most hány hetes vagy? Én megértelek!!! :)
2013. jan. 9. 16:09
 4/16 A kérdező kommentje:
Na végre! De örülök neked. év lesz a gyerekek között most vagyok 14 hetes. Nem tudsz nekem segíteni? Olyan könnyű lehurrogni a másikat, pedig biztos nem viccből kér az ember ilyet.
2013. jan. 9. 16:12
 5/16 anonim ***** válasza:
55%

Segíteni sajnos nem tudok, nekem 21 hónap lesz a gyerekek között, most 12 hetes vagyok. Én sem szeretném megpróbálni simán. Állítólag, ha azt mondod vajúdás közben, hogy feszül a heged nagyon, akkor nem kockáztatnak, műtő és császár.

Én nagyon szerettem volna az elsőt simán megszülni, de így, hogy császár lett, a másodiknál is azt szeretnék. Én bízom még abban, hogy annyira vékony lesz a hegem, hogy uh-ról egyből a műtőbe tolnak. Nekem az a rémálmom, hogy szétválik a heg....

2013. jan. 9. 16:17
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
Azt nem tudom hogy Pető hogy áll hozzá, de sztem Kovács Robi simán megoldja az ilyen dolgokat. Ha Pető nem, nála próbálkozz. Remélem tudtam segíteni.
2013. jan. 9. 16:18
 7/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Hát nagyon sok orvos egyébként azért nem kockáztat, sőt sok orvos meg is kérdezi hogy egyáltalán meg akarod-e próbálni simán ha az első császár volt. csak meg kell találnunk ezeket az orvosokat. Szurkolok neked hogy sikerüljön!
2013. jan. 9. 16:21
 8/16 anonim ***** válasza:
21%
minek nektek gyerek, ha meg sem akarjátok próbálni hogy megszüljétek. könnyű ha az emberből kiemelik, ilyen anyucikat, ott halnátok meg a szülőágyon...úripics*tok van mi?
2013. jan. 9. 16:21
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségedet! Esetleg valami elérhetőséget tudsz nekem adni?
2013. jan. 9. 16:22
 10/16 A kérdező kommentje:
Igen úrip...nk van. De ha nem a kérdésre válaszolsz légyszíves ne szólj bele! köszönöm!
2013. jan. 9. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!