Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Leirom egy ismerősőm történeté...

Leirom egy ismerősőm történetét, akinek az újjszülöttjével gondok voltak mi a véleménye?

Figyelt kérdés

az ismerősőm hétfőn szült császárral, már az érzéstelenitőt sem jól adták be mert érezte hogy vágják, de nem is ez a lényeg, 39. héten volt programozott császárja szép kislányt szült 2,90 és 54 cm, délután a babát elvitték másik kórházba, mint kiderült mekóniumos volt a viz, fertőzést kapott, ma már haza is engedték az anyukát, bement a babához az orvos azt mondta hogy 99% hogy agykárosodása van, állitolag a vérből látja meg sejtkárosodás is van.

csak magzatvizvétellel lehet kideriteni hogy nem jó a viz, uh-n, áramláson nem kellett volna látszania, mi lett volna ha nem is programozott császár és még egy hétig bent van teljesen problémamentes terhesség volt, hogy tudják ilyen korán megállapitani hogy agykárosodása van, egyszerűen nem tudom elhinni, én is szülés előtt állok és megrémit az eset. szerintetek?

#újszülött #császármetszés #agykárosodás #sejtkárosodás #mekóniumos viz
2013. márc. 20. 16:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Két gyereket szültem, egyiknél sem néztek magzatvizet. Elsőt 39+6 napra, másodikat 39+2 napra, ez indított volt. Úgy tudom, h. nálunk csak akkor nézik, ha vmi egyéb kompikáció indokolja.
2013. márc. 21. 07:52
 12/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat majd ha megtudok valami friss infót megirom, én nem szoktam senkit lepontozni, lehet hogy valakinek ez a hobbija szép napot mindenkinek
2013. márc. 21. 08:58
 13/17 szsuzs ***** válasza:
40. hét előtt nem szoktak csinálni, de én pl az elsőt 40+8 napra szültem, akkor sem csináltak.
2013. márc. 21. 10:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Én 40+6 napra szültem császárral, indítás volt, végig zárt volt a méhszájam, na azon ha akartak volna sem tudtak volna amnioszkópiát végezni: 40. héttől 2 naponta volt uh, áramlás, ctg és vizsgálat, de magzatvizet egyszer sem néztek. Mondjuk szerencsénk volt, mert az indítás előtt elkezdett szivárogni a vizem, így nem kellett burkot repeszteni, gyönyörű tiszta volt.
2013. márc. 21. 11:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem 13 évvel ezelőtt természetesen szültem nekem is mekóniumos magzatvíz,a kisfiam benyelte 4/6 Apgar újra élesztették,két hétig kapott antibiotikumot,a korházban azt mondták,hogy valószínű értelmi fogyatékos és mozgás sérült lesz,készüljünk fel.Most van egy egészséges kamasz fiam,4 es tanuló,szerencsére semmi nem jött be abból amit a kórházba mondtak.
2013. márc. 21. 11:44
 16/17 anonim ***** válasza:

Az itteni kórházban is betöltött 40 hét után nézik a magazatvizet 2 naponta.

Sok erőt kívánok a barátnődnek.Sajnos ilyen hibák előfordulnak :(

2013. márc. 21. 21:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, tudsz már az ismerősöd babajáról valami új infót?
2013. júl. 2. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!