Miért is adtatok pénzt a szülésért, amikor az valójában ingyenes?
Nekem 3 gyerekem van, sosem fizettem semmiféle vizsgálatért, a szülésekért sem. Érdekelne, hogy kit-mi motivált a boríték csúsztatásakor..Ahogy olvasgatok itt, jelenleg az alkalmankénti vizsgálat árának tízszeresét "illik" adni. Nos, megdöbbentem. Az én gyerekeim ingyen csusszantak a világra, semmi hátrányuk nem származott belőle. Az orvosnak adható pénzből pedig babakocsi, szobabútor és egyebek lettek. Normál terhesrendelés és ingyenes szülés ennyire gáz szerintetek, hogy nem vállaljátok?
(Hozzátenném, hogy megengedhettem volna anyagilag magamnak a fogadott orvost és a borítékot is- mielőtt még valaki azt hinné, hogy a nyomor miatt nem fizettem :D.)
Azért azt ne mondd, hogy kint sem keresnek sokat az orvosok. Németországban az orvosok fizetése több ezer euro.
Itthon 120 ezer forint körül van.
Azért akkora eget rengető különbség nincs az árakban.
Ne mond már, hogy egy orvos 120.000Ft-ot keres az olyan sok.
Nem sokkal drágább az élet Németországban, mint itthon. Tudom, mert a párom kint dolgozik.
És bizony 3000 euro (és az orvosok kint nem annyit keresnek, hanem a dupláját...) egyáltalán nem rossz.
Itthon 120 ezer meg lóf.sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!