Vleskó Gábor a SOTE II-n mennyit kér a szülésért?
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni, hogy Vleskóhoz a Jókai szakrendelőbe is lehet menni - TB alapon - ha az ember nála akar szülni? Elvállalja? Természetesen a szülésért fizetnénk.
Van erről valakinek tapasztalata?
Továbbá ő vizsgálatokra ugye nem a SOTÉ-ra utal be, hanem a szakrendelőben megcsinálják?
A SOTÉ-hoz annyit, hogy valószínűleg nem a legszínvonalasabb kórház, viszont nagyon felkészültek az orvosok, és ez fontosabb.
Sziasztok! Én múlt éven szültem Dr. Vleskó Gábornál. Semmilyen negatív tapasztalatom nem volt vele kapcsolatban. A XVI. ker. szakrendelőbe jártam hozzá terhesgondozásra, soha nem mondta, hogy inkább a magánrendelésére menjek (+1pont), mindig készséges, kedves volt. A szülésem nem volt egyszerű, komplikációk léptek fel, de ő végig profi volt! Nagyon sokat köszönhetek neki és a kórház dolgozóinak is. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a doktor urat és a kórházat egyaránt. Nem tudom kinek milyen igényei vannak egy kórházzal kapcsolatban. Nem egy wellness szálló, ez tény, de melyik kórház az? A dolgozók kedvesek (a takarítónőtől kezdve a főorvosig), profi orvosok, profi szülészet. Kell ennél több? Nem hiszem! Aki selyem ágyneműben szeretne szülni az menjen magánkórházba!
Vleskó Gábor egyébként idén januártól nem dolgozik a XVI. kerületi SZTK-ban (sajnos). Magánrendelése van már csak, úgy tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!