Megnézitek a képet? Mennyi lehet hátra? Már ha ebből lehet következtetni? Ezek ugye a jóslók? Hasonló másnak?
A terhesség témakörben tettem fel egy képet már a kérdésemben, ma voltam első ctg-n. 36 hetes 2napos vagyok. Ezek fájások, csak nem szabályosak, azaz jóslók? Másoknak ilyenkor nem megy ilyen magasra ahogy néztem és olvastam itt és a neten. Lehet ebből következtetni? Volt hasonló? Érezni nem igen éreztem semmit néha szorító érzést, a babám néha nyomkodta magát ki.
Itt a kép:
Bocsi ha valaki már látta, vagy ha hülyeséget kérdeznék :S
Igen, ne aggódj, ha most kibújna már rendben lenne minden. Ha a babád 2500 g fölött születik, nem számít koraszülöttnek. Tényleg szép a görbéd :) . Az ismerősömnél székeléssel(sekkel) és ingerrel kezdődtek a dolgok. Este 6-kor bement a kórházba és éjfélre megvolt a pici. Persze ez nálad nem feltétlenül így lesz.
Amúgy azóta valami fejlemény?
39+5 h km
Jövöhét pénteken megy. Mindenképp megírom majd mi volt! Ha meg esetleg lenne valami, azt is leírom ide!
Nagyon kedves hogy érdeklődsz! Jól esik! :)
Szia! Utolsó vagyok.
Mi újság? Voltál nst-n? Mit mutatott? Remélem minden rendben veletek.
Én még "egyben" vagyok, de minden ok velünk, hála. Azt mondta a doki, hogy ha hétfőig semmi változás (akkor töltöm a 41. hetet), kórház. Hát bízom benne, hogy hétvégén valami történik.
Várom válaszod!
Szia! :)
Örülök hogy jól vagytok, és drukkolok hogy hétvégén történjen valami! :)
MI is egyben vagyunk, pont ma voltam nst-n és minden rendben, most nem lett ilyen cikk-cakkos, szinte egyenes lett végig a 10-20-30-as sávban mozgott. :)
Így még van időnk.
Könnyű szülést kívánok Neked!!! :)
Köszi. Hát, bízom a hétvégében. :)
Akkor minden rendben veletek, ez jó hír. :)
Akkor jó erős jóslókat mutatott múlt héten az nst. További boldog és problémamentes babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!