Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megnézitek? Most bukkantam rá

Megnézitek? Most bukkantam rá

Figyelt kérdés

szuloszoba.blogspot.com

Ezen az oldalon fenn van Kandász Andrea szülőszoba című műsorának az összes része.Én már nagyon régóta kerestem, mert a youtubon csak hiányosan találtam meg őket.Nagyon szeretem ezt a sorozatot, mert rémisztgetés nélkül és nem premierplánba mutatja be a vajúdást és a szülést.

2010. jún. 22. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
tök jó hogy felraktad én szerettem nézni, én már szültem 2 kisfiút, de megnézem megint mindet :)kösszziii
2010. jún. 22. 16:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Azta én ezt a müsort el is felejtettem már pedig láttam az összes részét anno.Most, hogy babát várok megint megnézem ,köszi, hogy megosztottad velünk!

26+2 KISMAMI

2010. jún. 22. 16:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szívesen!Reméletem, hogy nem csak engem érdekel:)

31 hetes kismami.

2010. jún. 22. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem az összes rész, de már nem emlékszem, hány részből állt.

Én azt a részt keresem, amit rejtett kamerával vettek fel, mert a klinika nem engedte a felvételt. Esetleg emlékszik valaki erre a részre?

Ha jól rémlik, egy Balaton környéki pár volt.

2010. jún. 22. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Huuuuhh, naon jó! :):) Köszönöm szépen! Kár, hogy mostanság nem vetítik ezeket a felvételeket, hátha kevesebb lenne a császármetszés! Nem félnének annyira az ismeretlentől a kismamák....
2010. jún. 22. 17:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Én is emlékszem arra a részre, de egyenlőre még nem találom.Ha sikerül akkor mindenképp belinkelem neked.

Nekem is azért tetszik ez a műsor, mert a szülést a maga valójában mutatja be, de mégsem rettenti el az embert.A többi szülés videót nem bírom megnézni, de ezek nagyon jók arra, hogy lélekben felkészítsenek.

2010. jún. 22. 18:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Mikor is adták először?2002 körül?Akkor voltam 14 de már néztem:)Jó volt:)Ismerős csaj is volt benne:D
2010. jún. 22. 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Jaj de jó hogy kiirtad! Pont most kértem volna egy olyan oldalt ahol apának meg tudom mutatni hogy hogy zajlik egy szülés! Nem mer velem bejönni mert nem tudja mi vár rá...és keresek nagyon rég ilyen oldalt ahol nem premier plánba mutatják...!:)

NAGGGYYYON KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!

24 hetes pocis

2010. jún. 22. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!