Megnézitek a képet? Mennyi lehet hátra? Már ha ebből lehet következtetni? Ezek ugye a jóslók? Hasonló másnak?
A terhesség témakörben tettem fel egy képet már a kérdésemben, ma voltam első ctg-n. 36 hetes 2napos vagyok. Ezek fájások, csak nem szabályosak, azaz jóslók? Másoknak ilyenkor nem megy ilyen magasra ahogy néztem és olvastam itt és a neten. Lehet ebből következtetni? Volt hasonló? Érezni nem igen éreztem semmit néha szorító érzést, a babám néha nyomkodta magát ki.
Itt a kép:
Bocsi ha valaki már látta, vagy ha hülyeséget kérdeznék :S
Hát ezek elég magas fájásoknak tűnnek...
A doki mit mondott? Mert minden NST papírt megnéz a doki, mielőtt kiadják..
Ha elengedtek, és nem hívtak vissza, nem lehet gond.
nekem ilyen "görbét" 9re értékelte,sőt nem volt ennyire magas,és sűrű a fájás.
én éjfélre mentem szülni :-)
Hát ez szép!
Tudod mit nem adtam volna 1 éve egy ilyen papírért?! 2 hetes túlhordás után, oxitocin infúzióval a karomban nekem még mindig csak alulról verte a 20-at. :-(
Szobatársnőmnek volt hasonló fájás görbéje, ő 2 napon belül megszült.
:) Na most már kíváncsi leszek mi lesz. Azóta is szabálytalanul keményedek, és fura a hasam. És a székelési inger még megvan, bár ma már 2szer voltam, és az elmúlt napokban székrekedésem volt.
Ugye ha most 1 héten belül megszületne, akkor már rendben lenne minden? Jövöhét közepén töltöm a 37. hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!