Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kecskeméten tényleg nincs...

Kecskeméten tényleg nincs semmiféle érzéstelenítés szülésnél?

Figyelt kérdés
Most vagyok hat hetes terhes és még nincs tapasztalatom ilyen téren. Félek a fájdalomtól. Szeretnék érzéstelenítést. Kecskeméten van a nőgyógyászom akihez eddig jártam és nála is szeretnék szülni. De ha tényleg nincs Kecskeméten EDA-ra vagy valami hasonlóra lehetőség inkább Pestre megyek.
2013. márc. 1. 17:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szintén Mosonmagyaróváron szültem és szintén kaptam EDAt:D

Szólni kell a dokidnak, ő megbeszéli az egyik aneszteziológussal és már kapod is.

Persze utána ajánlatos borítékot csúsztatni mindkettőjüknek, de sokkal olcsóbban kijössz, így is ha fejenként adsz 50-50et, mint ha felmész Pestre (ahol 1 alkalom 10ezer alatt nincs, még a legolcsóbb orvosnál sem + útiköltség + a szülés - Bpi orvosoknál az is drágább+)

2013. márc. 1. 18:28
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Olyan kórházba ne menj ahol nincs lehetőség érzéstelenítésre!
2013. márc. 1. 18:29
 13/21 A kérdező kommentje:
Megnéztem a térképen, Mosonmagyóvár 228 km-re van tőlünk, az nagyon messze van. Közelebbit nem tudtok mondani?
2013. márc. 1. 18:36
 14/21 anonim ***** válasza:

Jaj a Mosonmagyaróvári kórházat nehogy ajánljátok neki!!

Régebben amúgy volt EDA, nem régen szüntették meg, mert az aneszteziológusok nem hajlandók beadni.. Ez azt hiszem mindent elárul a kórházról! Az én szülésem közben 2x ment el az áram, ottlétem alatt 3 napig nem volt meleg víz, a csecsemősök bunkók, és még sorolhatnám..

A fájdalomcsillapítás alapvető emberi jog, így abba a kórházba ne menj, ahol ezt megtagadják tőled!

A közeledben nem tudok kórházat ajánlani, de Budapesten tudok konkrét kórházat, orvost és elérhetőséget adni, aki simán ad EDA-t.

2013. márc. 1. 18:40
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem végig azt mondta a fogadott orvosom, hogy kérhetek. Majd amikor a szülésre került a sor, közölték, hogy nincs rá lehetőség.
2013. márc. 1. 18:44
 16/21 A kérdező kommentje:

14-es!

Azt nagyon megköszönném! Árat is tudsz mondani mennyit kérnek?

2013. márc. 1. 18:44
 17/21 anonim ***** válasza:

Én kecskeméti vagyok és pesten szültem háromszor is- nem az eda miatt- hanem a kecskeméti körülmények miatt...

Pesten a Szent Imre kórházban adtak Edát az unokatesómnak, aki szintén ott szült...

És én nagyon meg voltam ott elégedve mindennel. Ajánlom figyelmedbe.

De szerintem először mindenképpen az itteni dokiddal beszélj, hogy van-e lehetőség, főleg azért is, mert az a lepratelep kecskeméti szülészet talán júniusban fog átköltözni a most épülő vadiúj kórházba, és ott már lehet egész mások lesznek a körülmények. Ha csak hat hetes vagy, elég sanszos, hogy már ott fogsz szülni!!

Ki a dokid egyébként?

2013. márc. 1. 19:19
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem hallottam még hogy el fog költözni. Dr Ajtorjai Balázs a dokim. Nagyon aranyos egyébként... Vele nincs gondom, csak a kórházi körlümények... Ezért járok a magánrendelésére is.
2013. márc. 1. 19:37
 19/21 anonim ***** válasza:

Balázs dokival nincs gond, én is sok jót hallottam róla:))

Szerintem ő fel tud világosítani a lehetőségekről, mindenképpen beszélj vele. Utána meg ha Pest mellett döntesz, akkor ott kell dokit- kórházat keresni, ami megfelel neked.

Utolsó voltam.

2013. márc. 1. 21:48
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül nem hajlandóak beadni. Orvosok, nagyon jól tudják mit csináljanak, és mit ne csináljanak. Egyre kevesebb kórházban adnak, hamarosan számíthatunk rá, hogy teljesen megszűnik.
2013. márc. 1. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!