Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kecskeméten tényleg nincs...

Kecskeméten tényleg nincs semmiféle érzéstelenítés szülésnél?

Figyelt kérdés
Most vagyok hat hetes terhes és még nincs tapasztalatom ilyen téren. Félek a fájdalomtól. Szeretnék érzéstelenítést. Kecskeméten van a nőgyógyászom akihez eddig jártam és nála is szeretnék szülni. De ha tényleg nincs Kecskeméten EDA-ra vagy valami hasonlóra lehetőség inkább Pestre megyek.
2013. márc. 1. 17:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Először kérdezd meg az orvosodat. Majd ő mondja, lehet, hogy az +ktg lesz.
2013. márc. 1. 17:39
 2/21 A kérdező kommentje:

Bocsi lehet hülye kérdés, de mi az a "ktg" :)

Csak itt olvastam egy másik kérdésben, többen írták, hogy még 2012 nem volt érzéstelenítés.

2013. márc. 1. 17:43
 3/21 anonim ***** válasza:
költség
2013. márc. 1. 17:49
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
Nincs!De minek is?:)
 5/21 anonim ***** válasza:
ktg = költség
 6/21 A kérdező kommentje:
Akkor már most keressek Pesten dokit magamnak? Vagy gáz ha csak a terhesség vége felé járok csak fel Pestre?
2013. márc. 1. 17:54
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Már most keress. De közöld előre hogy EDAval szeretnél szülni, mert Pesten is van rengeteg doki aki megtagadja az anyától azt, ami normális helyeken amúgy alanyi jogon jár neki.
2013. márc. 1. 17:55
 8/21 A kérdező kommentje:
És ha a dokim ott lesz akkor terhesgondozóba is oda kell menni? Bocsi de még kezdő vagyok :)
2013. márc. 1. 18:00
 9/21 anonim ***** válasza:
36%
Én Mosonmagyaróváron szültem, itt sincs lehetőség érzéstelenítésre. Nem kell félni tőle, fáj, de túl lehet élni. :) Én úgy hallottam, hogy az EDA után sokaknak migrénes fejfájásuk van. Meg hát a gerincbe adják, ez se tűnik túl biztatónak. Nekem fontosabb lenne, hogy annál az orvosnál szüljek, akiben megbízok, mint az érzéstelenítés.
2013. márc. 1. 18:06
 10/21 anonim ***** válasza:
Én is Mosonmagyaróváron szültem és EDAval:)
2013. márc. 1. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!