Karantén alatt van apás szülés?
Febr. 25-én szültem, akkor is influenza járvány volt, de bent lehetett a férjem, a kórterembe is bejöhetett bárki!
Szt. János kórház
Az, hogy influenza járvány van és az hogy karantén alá helyezik az osztályt, nem ugyanaz!
Ha nem vészes a járvány beengednek látogatókat, de ha karantén van, akkor nem, nincs lehetőség apás szülésre és senki nem is látogathat, jobb helyeken legalábbis.
Azt nem tudom az általad említett kórházakban van-e látogatási tilalom, de úgy számíts hogy ha van, akkor nem mehet senki. Én is karantén alatt szültem, túl lehet élni.
János kórházban szültem tavaly március végén, szintén látogatási tilalom volt. Úgyhogy megkérdeztem a terhesgondozáson, hogy mégis mire számítsak, és mondták, hogy apás szüléseket nem befolyásolja, benn is volt a férjem!
Úgyhogy kár volt az 1. válaszolót lepontozni, mert teljesen igaza van! A János kórházban apukának még látogatni is lehetett a látogatási tilalom alatt!
Ez egy elég amatőr húzás akkor a kórháztól, ennél nagyobb veszélynek ki sem tehetnék az újszülöttet illetve a szülés után legyengült anyukát.
Én nem a fővárosban szültem, de még az itteni kórházban is azt mondták, hogy a szabály az szabály. Általában pont a gyerekosztályt és a szülészetet zárják le mert ott a legnagyobb esély arra hogy elkapják a vírust - ami akár hetekig is lappanghat, gondolom senki nem akarja hogy a baba rögtön egy jó kis vírussal kezdjen.
Nekem a gyerekem 3 évesen műtötték, akkor is karantén volt és bizony még engem sem engedtek be.
Szerintem ki lehet bírni azt a pár napot mindkettőtök egészsége érdekében, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!