Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Karantén alatt van apás szülés?

Karantén alatt van apás szülés?

Figyelt kérdés
Szent János és a Szent Margit kórházban karantén van most az influenza miatt?És ha karantén alatt van a kórház akkor semmiféle képpen nem lehet ott velem az Apuka szülés illetve vajúdás alatt?Március 3-ra vagyok kiírva és remélem még nincs és nem is lesz karantén?!
2013. febr. 26. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

Febr. 25-én szültem, akkor is influenza járvány volt, de bent lehetett a férjem, a kórterembe is bejöhetett bárki!

Szt. János kórház

2013. febr. 26. 12:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Az, hogy influenza járvány van és az hogy karantén alá helyezik az osztályt, nem ugyanaz!

Ha nem vészes a járvány beengednek látogatókat, de ha karantén van, akkor nem, nincs lehetőség apás szülésre és senki nem is látogathat, jobb helyeken legalábbis.

Azt nem tudom az általad említett kórházakban van-e látogatási tilalom, de úgy számíts hogy ha van, akkor nem mehet senki. Én is karantén alatt szültem, túl lehet élni.

2013. febr. 26. 12:37
 3/10 anonim ***** válasza:
10%
Fel kell hívni a kórházat a portán megmondják hogy van e tilalom , ha van akkor kérni kell a szülészetet és megkérdezni arra vonatkozik e.Nem értem miért nem ez a megoldás?
2013. febr. 26. 12:56
 4/10 anonim ***** válasza:

János kórházban szültem tavaly március végén, szintén látogatási tilalom volt. Úgyhogy megkérdeztem a terhesgondozáson, hogy mégis mire számítsak, és mondták, hogy apás szüléseket nem befolyásolja, benn is volt a férjem!

Úgyhogy kár volt az 1. válaszolót lepontozni, mert teljesen igaza van! A János kórházban apukának még látogatni is lehetett a látogatási tilalom alatt!

2013. febr. 26. 13:02
 5/10 anonim ***** válasza:
11%

Ez egy elég amatőr húzás akkor a kórháztól, ennél nagyobb veszélynek ki sem tehetnék az újszülöttet illetve a szülés után legyengült anyukát.

Én nem a fővárosban szültem, de még az itteni kórházban is azt mondták, hogy a szabály az szabály. Általában pont a gyerekosztályt és a szülészetet zárják le mert ott a legnagyobb esély arra hogy elkapják a vírust - ami akár hetekig is lappanghat, gondolom senki nem akarja hogy a baba rögtön egy jó kis vírussal kezdjen.

Nekem a gyerekem 3 évesen műtötték, akkor is karantén volt és bizony még engem sem engedtek be.

Szerintem ki lehet bírni azt a pár napot mindkettőtök egészsége érdekében, nem?

2013. febr. 26. 13:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ főleg a kioktató hangsúlyú kedves 3-as válaszolónak!!Talán meg van az oka,hogy miért itt érdeklődtem!De köszönöm a kedves válaszod,ötleted,hisz ez eszembe sem jutott!Igen,persze kilehet bírni azt a pár napot csak érdeklődtem,hogy mi is ilyenkor a szabály!Köszönöm a válaszaitokat lányok!Szép napot
2013. febr. 26. 13:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Miért pontoztátok le az 1-es válaszolót?
2013. febr. 26. 13:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Amikor az első babámat szültem, akkor is karantén alatt volt a kórház, de ettől az apukák is bejöhettek szülni, csak utána látogatni nem jöhettek (Kútvölgyi, 2008-ban).
2013. febr. 26. 13:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Máv-ba azt mondták,hogy karantén alatt az egyetlen ember akit beengednek a kórházba az a szülő nőt kísérő apuka:)Bár gondolom minden kórházban más a szabályzat.
2013. febr. 26. 17:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 3 gyereket szültem,volt,amikor látogatási tilalom volt,ám apás szüléshez BEENGEDTÉK az apukákat.Bp.Szt.István
2013. febr. 27. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!