3 hetem van szülésig 186 cm vagyok terhesség előtt 85 kg
voltam most 96kg tartok félek h szülésnél 100 kg leszek
és nehezen menne a szülés. Nem sok amit fel szedtem?
Mennyi megy le szülésnél?
Nem olyan vész szerintem. Én a lányommal 72kg-al keztem és szülésre 80kg körül voltam. Duráva egy 10-est szedtem fel. Viszont azt is vedd figyelembe, hogy nem biztos, hogy ami rajtad van az mind zsír ebben benne van a babád a magzatvíz a méhed és még a babához valló tartozékok, a mellednek is nőt a súlya és a véred is több. + még vizesedhetsz is. Ne izgulj szerintem nem ezen múlik, hogy könnyebb lesz e majd a szülés.
2013. febr. 25. 10:13
attól nem fog nehezen menni, mert meghíztál, 12 kg kapásból lejön szüléskor.
2013. febr. 25. 10:13
Nem szedtél fel sokat!!!! A nagy része úgyis víz. (Én 182cm vagyok 85-et kezdtem 100kg-al mentem szülni. 90kg-al jöttem haza és egy 4kg-os gyerekkel. Ma 4 hetes a babám és már 86kg vagyok- lement a sok víz.)
2013. febr. 25. 10:30
82 kg-al kezdtem, 95-el szültem és 83 kg-al jöttem haza a kórházból. Igaz engem császároztak, de tele voltam energiával, nem hiszem, hogy a súlyom nehezítette volna a sima szülést.
2013. febr. 25. 10:55
Nem sok. Én 60 kg-al kezdtem, 76 kg-al mentem szülni. 10 kg maradt rajtam szülés után.
2013. febr. 25. 11:54
Annak tűnik ez soknak aki nem veszi figyelembe milyen magas vagy. Én első babámat (178 cm vagyok) 96 kilósan szültem és 78 ról indultam senki nem szólt semmit az égvilágon. Gyorsan megszültem és annyi volt a víz ebből hogy hazaéréskor megint 78 kiló voltam!
A második babámat máshol szültem 74 kgról indultam 87 kilósan mentem szülni de az ottani dokim már jujjogott meg szörnyűlködött mikor 80 kilót elhagytam hogy sok lesz az meg diétázzak...Ő abból indult ki hogy az átlag anyuka 165 cm mondjuk és ahhoz 80 kiló lehet soknak tűnt. És 3 óra alatt megszültem amúgy. Minden jót neked!!
2013. febr. 25. 13:00
Én 73 kg-al kezdtem a terhességet, 85 kg-al mentem szülni, mikor hazajöttünk a kórházból és ráálltam a mérlegre 75 voltam. Meg is örültem, hogy hetessel kezdődik! 10-es simán lement szüléskor. Szoptatás alatt meg még tovább ment le a súlyomból.
Most megint babát várok, viszont csak 68 kg-al kezdtem és -2 kg-nál tartok 9 hetesen mert alig bírok enni, mindig hányingerem van.
2013. febr. 25. 14:20
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! remélem minden rendben fog menni már nagyon várom
Első válaszoló vagyok. Minden rendben lesz. :) Én is most várom a második babámat és még idáig nem jött fel semmi, pedig 16 hetes vagyok már. Igaz nagyon figyelek, hogy mit eszek és mozgok is.
2013. febr. 25. 16:11
Szerintem ez nem gáz, én 12 kg-ot híztam összesen, az utolsó hetekben már semennyit sem, és nem volt gond. :) Arról nem is beszélve, hogy a szülés előtti súlyhoz képest hazajövetelkor már kevesebb voltam 2 kgval (ez mondjuk egy fertőzés miatt volt, ami nyilván nem jó, de elég szépen beindította a fogyásomat, és a következő hónapokban lényegében elolvadtam. :D)
2013. febr. 26. 13:19
Kapcsolódó kérdések: