Szülés után ki (k) nek adtatok pénzt és mennyit?
Van ugye a dokim, neki fix bére van, 120 ezer. Császár lett a vége, ilyenkor illik még valamivel többet adni?
A szülésznő is kap 50et illetve az aneszteziológusnak gondoltam még 20at mert nagyon szuper munkát végzett, szinte észrevétlenül adta be a szurit és ahhoz képest hogy akkor látott életében először végig beszélgetett velem, simogatta a fejem, nyugtatgatott és műtét után 2x is bejött megnézni hogy vagyok. Plusz volt két nővér akik mindenben kérés-kérdés nélkül segítettek, megmutatták hogy kell pelenkázni, szoptatni, az első felállásnál is ők ketten támogattak, óránként jöttek hogy kell-e gyógyszer/víz/bármi, lementek nekem a büfébe is, szóval mindketten hihetetlen segítőkészek voltak, nekik is gondoltam 10-10 ezret fejenként.
Elég ennyi vagy illik még valakinek adni? Első baba úgyhogy nem tudom hogy mi az illem, hogyan működik.
Jaj első és mi közöd hozzá.
Szerintem bőven elé, dokinak annyi a díja nem kell többet adni.
Első, ejj de irigy vagy! :)
Egyébként nálam is szinte ugyanez volt a szitu, az én dokim 100ért vállalt szülést, én a császár miatt adtam neki még egy tizest.
A szülésznőnek is ugye fix tarifája van, azt is muszáj kifizetni, hiába császár lett a vége.
Az anesztesnek én is adtam (pont 20at én is:) mert egy tündéri nőt fogtam ki, ráadásul nálunk baj volt az elején a picivel, és ő volt az aki nyugtatgatott meg törölgette a könnyeim mikor picit pityeregtem, aztán ő ment ki az apukához, őt is nyugtatgatta, majd a tíz napos kórházi tartózkodásom alatt (sajnos addig kellett maradnunk) minden nap bejött és még csokit is hozott nekem, a babának meg egy édes plüsst. Nem tudom miért nőttünk ennyire a szívéhez de nekem ezek után természetes volt hogy ő is kap pénzt.
Nálunk a nővérek elég flegmál voltak, ők nem kaptak, de ha veled tényleg ilyen aranyosan viselkedtek akkor megérdemlik ők is a 10-10 ezret, azt hiszem ez még simán belefér, örülni fognak neki! :)
2. : A szülésznőnek is ez a dolga, ő is megkapja érte a fizetését!
Ha nyugati országban csinálnátok ezt, furán néznének rád, nem is értenék mit akarsz a pénzeddel.
Ki mondta, hogy nincs diplomám és jó munkahelyem?
Én elvből nem adtam pénzt senkinek.
Jó lenne, ha a magyarok leszoknának a hálapénzről, mert ez nem vezet semmi jóra.
Első vagyok
Én is megtehettem volna, hogy mindenkinek adok 150ezret aki rám mosolyog, DE NEKIK EZ A MUNKÁJUK !!!
Te sem kapsz azért több fizetést, mert kedves vagy az ügyféllel.
Az ilyenek miatt kapnak vérszemet !
Különben a takarító is bőven megérdemli, mert nem dzsuvában voltál abban a pár napban . Ő miért nem kap ? Ha ő ment volna le a büfébe neked akkor kapna ?
Honnan tudják előre, hogy ki fog adni pénzt?
Ok a doki tudja. De a nővérek?
Mondták hogy itt a béla feneke alatt van a színvonal, kételkedtem benne, de tényleg!
A normális válaszokat köszönöm, mindenesetre többet fel nem lépek ide mert nem akarom hogy én is olyan savanyúvá és kötekedővé váljak, mint egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!