Nagyon fontos most,2012-ben milyen árban van dr vincze emőkénél egy szülés? Esetleg aki nem rég szült nála mennyit adott?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos,Érdekelne,hogy most milyen árban van Dr Vincze Emőkénél szegeden egy szülés???????2012. szept. 26. 12:59
1/1 csucsu2012 válasza:
Szia! én tavasszal szültem nála. havi 8000 a díja. szülésért nem mondta, h mennyit kell fizetnem. nagyon kedves volt és figyelmes a terhességem alatt végig. viszont amikor szültem még egy nő jött be szülni, szintén Emőke kismamája volt.2órán keresztül rám se nézett , mikor vissza ért sürgősségi császármetszést kellett végezni. illetve azt is elfelejtette közölni, h hüvelyi fertőzésem van, ami csak a szülésnél közölt velem a csecsemős nővér. amit a szülés alatt végzett, azt nem fogom elfelejteni soha, és ez csak is negatív értelemben. viszont amit a terhesgondozás alatt tett, amilyen figyelmes és kedves volt, az pozitív. Nem mondom, h nem ajánlom, de én nem fogok többet nála szülni az biztos. és sajnálom, h így kell gondolnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!