Nem értem miért kell "bántani" a császármetszés miatt! Nem a szülés módja a fontos hanem a baba!?
Medencevégű a babám,az orvos szerint ne kockáztassam a hüvelyi szülést.
Elfogadom amit mond.
Mégis annyian bántanak hogy de megkellenne kockáztatni...de miért veszélyeztetném a babám?
Nekem nem fontos a szülés módja csakhogy egészségesen mindketten hazajöjjünk!!!
Szerintetek?
Egyes primitiv emberek véleménye az, hogy csak a természetes szülés az igazi. Ezzel nem érdemes törödnöd, az ilyenek mindig találnak valamit, amit hözönghetnek.
Én nem mondanám el mindenkinek, mert szerintem magánügy - nem azért mert szégyellni kell, hanem mert semmi köze hozzá idegeneknek.
Nekem született gyerekem császárral is, természetesen is, egyik se volt jobb vagy rosszabb, csak más - a gyerekeken meg nem lehet megmondani, hogy hogyan születtek - de ha nem lett volna a császár, akkor igen, mert a köldökzsinor rá volt tekeredve és a mütét nélkül vagy meghalt volna, vagy értelmi fogyatékos lenne. Nekem megérte, hogy egészséges lett.
Ne törödj velük és örülj a babádnak, ha már a kezedben tarthatod. Sok örömet kivánok nektek.
Ne foglalkozz velük, az első a Te és a Babád épsége, nem éri meg azért kockáztatni, mert egyes hülye emberek azt gondolják, hogy ez nem igazi, nem szenvedsz meg érte. Aha, csak utána hetekig, amíg gyógyul a seb...
Kívánom, hogy minden rendben menjen, és egészséges kis babád legyen!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Én sem értem miért van ez az ellenszenv a császárosok ellen. Nekem is programozott császárom volt, nem véletlenül "találta ki" az orvos. Mi is ugyanúgy megszenvedtük a szülést!
Természetes, hogy a ti egészségetek a fontos!!! Ne foglalkozz velük!
Ha a lányom nagy lesz, én legalább mondhatom neki, hogy neked megszületni sem volt nehéz! :)
Nyilván vannak helyzetek, mikor mérlegelni kell. Ez egy ilyen, és te döntesz.
Én abszolut hüvelyi szülés párti vagyok, ha nincs konkrét ellenvetés, biztos megpróbálnám, és a császár még mindig ott van talomba, ha nem sikerül. Nyilván az sem mindegy, hogy faros, vagy keresztben van, ezt az orvos jobban tudja.
De igazad van, az a fontos, hogy mindketten jól legyetek.
Én csak a "nem akarom, hogy fájjon..." előre császárt nem szeretem, az indokolttal semmi bajom!
Köszönöm a válaszokat!
Igen,én is kíváncsi lennék azokra akik az orvos tanácsa ellenére is ragaszkodnak a hüvelyi szüléshez holott veszélyes és lenézik a császármetszéssel szült anyukákat.
Nem mérlegelhettem sajnos,nem én döntöttem de mint írtam ha így mindkettőnknek könnyebb akkor nem fogok vitatkozni a döntéssel és pláne nem mint laikus egy orvossal.
Medencevégű a baba kicsit haránt fekszik,38.héten vagyok.
Ne foglalkozz senki véleményével, csak a dokidra hallgass. Sok nő örülne, ha császárral szülhetne, és tápszerrel etethetne, a most oly divatos, szüljünk természetesen, és szoptassunk orrvérzésig helyett. A lényeg, hogy rendben legyen anyuka és a baba is. Csodálatos dolog előtt állsz, amelyben a végeredmény a lényeg, elhiheted nekem, én mindennap "átélem"!
Egy szülésznéni anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!