Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után ki (k) nek adtatok...

Szülés után ki (k) nek adtatok pénzt és mennyit?

Figyelt kérdés

Van ugye a dokim, neki fix bére van, 120 ezer. Császár lett a vége, ilyenkor illik még valamivel többet adni?

A szülésznő is kap 50et illetve az aneszteziológusnak gondoltam még 20at mert nagyon szuper munkát végzett, szinte észrevétlenül adta be a szurit és ahhoz képest hogy akkor látott életében először végig beszélgetett velem, simogatta a fejem, nyugtatgatott és műtét után 2x is bejött megnézni hogy vagyok. Plusz volt két nővér akik mindenben kérés-kérdés nélkül segítettek, megmutatták hogy kell pelenkázni, szoptatni, az első felállásnál is ők ketten támogattak, óránként jöttek hogy kell-e gyógyszer/víz/bármi, lementek nekem a büfébe is, szóval mindketten hihetetlen segítőkészek voltak, nekik is gondoltam 10-10 ezret fejenként.

Elég ennyi vagy illik még valakinek adni? Első baba úgyhogy nem tudom hogy mi az illem, hogyan működik.

2013. febr. 25. 09:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100-at az orvosnak, 20-at a szülésznőnek. A szülésznő nem nagyon volt bent, néha ránk nézett, az orvos választott volt. Másnak nem adtunk.
2013. febr. 25. 12:07
 12/20 anonim ***** válasza:

250 000t az orvosnak, programozott császár volt és ennyit kért.

Szülésznő értelemszerűen nem volt, az altató orvos kapott egy huszast, mert lényegében rajta múlik hogy rendesen hat az érzéstelenítő és hogy utána is tudom mozgatni a lábam :)

Nővérek kaptak egy nagy ajándékcsomagot, nem külön-külön, hanem az összes egy nagyot, az kb 10ezer volt.

2013. febr. 25. 12:17
 13/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

250 ezer?! Hú, én jól lemaradtam! 4 éve szültem, akkor 100 ezret adtunk az orvosnak és 40-et a szülésznőnek. Nyáron szülök megint. Tényleg ennyit kértek mástól is??

2013. febr. 25. 12:31
 14/20 anonim ***** válasza:

Én írtam a 250et! Nálam közrejátszik az is, hogy vannak még mellette ilyen-olyan problémáim is és ezért nem akartam hüvelyi szülést ill. az is, hogy egy elég jó hírű dokihoz járok/jártam aki nem szégyenli megkérni az árát..

Barátnőm szinte ugyanakkor szült mint én, ő hüvelyi úton, tőle "csak" 100at kért a doki.

2013. febr. 25. 12:37
 15/20 anonim ***** válasza:
92%
Az én dokim csak azoktól fogadja el a pénzt, akikről tudja, hogy gazdagok. Egyébként a munkáját végzi a fizetéséért lelkiismeretesen. Hozzám ünnepnap este kellett bejönnie, pénzt nem fogadott el, az ajándékcsomagot is csak nehezen. Azt mondta ez a munkája. A magánrendelésén is 1200 Ft-ot kért terhesgondozáson tavaly:) Jó lenne, ha több ilyen orvos lenne...
2013. febr. 25. 15:31
 16/20 anonim ***** válasza:
1200 forintot??? Komolyan? Hát nagyon irigyellek! Én tegnao voltam a nőgyógyászomnál, fogamzásgátlót felíratni, 2(!) percet voltam benn és 4500(!!!)-at kért. Én aztán nem sajnálom orvosra a pénzt, de majdnem leültem mikor mondta hogy mennyi lesz.
2013. febr. 25. 15:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Az én orvosom is 2000 ft-ot kér , ha ultrahang is van akkor 3000 :-)
2013. febr. 25. 15:51
 18/20 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

szülésért 25000. Ő a város legjobb orvosa, és a legolcsóbb

2013. febr. 25. 15:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Vidéken éltek?
2013. febr. 25. 15:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha Zalaegerszeg vidék, akkor igen
2013. febr. 25. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!