Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mikor, hogyan...

Szülés után mikor, hogyan adtátok át a pénzt a dokinak illetve a szülésznőnek?

Figyelt kérdés
nyilván aki adott. Fényképet dokinak a babáról a 6hetes kontrollon? Köszi!
2013. febr. 9. 04:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Másnap! Jött be megnézni, én meg mondtam,hogy menjünk már ki a folyosóra beszélni! Ott kicsit félrevontam és odaadtam. Fényképet én nem adtam, mert én ezzel úgy vagyok, hogy szerintem a legtöbb doki nem fogja soha nézegetni, hanem berakja egy fiók aljára a többi közé!
2013. febr. 9. 04:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Én sem adtam fényképet, szerintem pont nem érdekli, egy ezredik fénykép egy ezredik gyerekről. Ez neked nagy dolog, őt pont nem érdekli. Nálunk a magánrendelőbe voltak fényképalbumok, köszönőlevelek, ott volt millió ilyen. Referenciának jó volt. A pénzt a 6 hetes kontrolon kapta meg. Én a kórházban nem rohangáltam sok pénzzel.
2013. febr. 9. 07:03
 3/7 anonim ***** válasza:
varratszedesnel 3 nappal miutan hazajottunk.
2013. febr. 9. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Varrat szedés kor adtam oda, akkor csak ketten voltunk.

Fényképet nem adtam, hisz az én gyermekem senki neki, vagyis egy a sok közül.

2013. febr. 9. 13:09
 5/7 frászkarikaborsó ***** válasza:

a szülésznőnek sehogy mert nem volt fogadott, a dokinak a szülés utáni napokban a kórházban, de én megkérdeztem tőle hogy mikor akarja és ő mondta hogy így legyen.

A 6 hetes kontrollra eszembe se jutott képet vinni, ő kérdezett rá hogy leglább mutassak már neki egy fényképet, ha csak a telefonomban is, mert kíváncsi.

2013. febr. 9. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:
6 hetes konrolon kapott egy üveg bort, egy kis pénzt 10 ezret és képet a babáról. nekem nagyon kis fiatal orvosom volt.
2013. febr. 10. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocs hogy kerdezek,de aki a 6hetes kontrollon adta oda a penzt az szolt elotte az orvosnak,hogy majd ott adja?
2013. febr. 11. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!