Mikor adjátok/adtátok át a pénzt a dokinak/szülésznőnek?
Figyelt kérdés
A szülés után mielőtt a gyermekágyas szobára mennénk, a kórházi bentfekvés alatt vagy mikor hazaengednek? Hogy "szokás"?2011. dec. 7. 11:58
1/5 anonim válasza:
Mi varratszedés után adtuk oda az orvosnak, szülésznő nem kapott, így utólag már bánom is, a csecsemősök, nővérkék ajándékát hazamenetelünk napján adtuk oda.
2/5 anonim válasza:
Én is varratszedéskor adtam a dokinak, ez az utolsó kórházban töltött napon volt.
3/5 anonim válasza:
amikor átadta a zárójelentést. Akkor már ki voltak szedve a varratok. A csecsemősöknek, szülésznőknek utolsó nap, külön csomagot kaptak.
4/5 anonim válasza:
Hazamenetel előtt adtam. Mostani eszemmel csak a 6 hetes kontrollon adnék, mert szövődményem lett, ami miatt mehettem vissza.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. dec. 7. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!