Mikor és hogyan adtátok/adjátok oda a dokinak ill. szülésznőnek a hálapénzt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 11:26
1/11 anonim válasza:
Varratszedéskor a kórházban adtam oda a dokinak a lezárt borítékot. Akkor csak velem foglalkozott, így nem volt kényelmetlen, hogy más is láthatja.
2/11 anonim válasza:
Előre, különben el sem hiszi, hogy utólag kap.
Utólag a varratszedésnél egy keveset.
3/11 anonim válasza:
Csütörtökön jöttünk haza a kórházból, akkor megbeszéltük, hogy a következő hét keddjén a magánrendelőjébe kiszedi a varratokat. Akkor adtuk oda a pénzt lezárt borítékban.
4/11 anonim válasza:
Mi akkor adtuk,amikor hazaengedett,bejött a párom is és egy ajándékszatyorban egy pia+mellette a boríték.így adtuk.
5/11 anonim válasza:
A szülésznőnek még a szülőszobán a Dokinak pedig varratszedéskor.Boritékban adtuk át.
6/11 anonim válasza:
Dokinak varratszedéskor a kórházban,lezárt borítékban. Nem volt ott más, csak mi ketten, és így még kellemetlen sem volt.
Előre pedig soha nem adnék pénzt, túl sok rosszat hallottam már, az előre odaadott hálapénzeket kapott orvosokról.
7/11 anonim válasza:
Dokinak varratszedéskor, szülésznőt pedig aznap délelőtt megkerestem a kórházban, mikor hazajöhettünk.
8/11 anonim válasza:
dokinak egy üveg bor társaságában kis boros ajándékos tasakban aznap, amikor hazaengedett
9/11 A kérdező kommentje:
Előre én sem akarok adni.
Ha nem lesz gátmetszésem (és valószínű nem lesz, mert második baba, és gátvédelemmel szülünk), akkor varratszedés nem lesz. A kórházban meg nem akarok ennyi pénzt magamnál tartani....
Az ciki, ha csak a 6 hetes kontrollon adnám oda? Akkor a szülésznővel is találkozom...
2011. júl. 25. 09:01
10/11 anonim válasza:
Nem ciki egyáltalán,ha akkor adod.mondjuk gondolom míg a kórházban leszel,találkozol vele.én megkérdeztem azelőtti nap,mielőtt hazaengedett,hogy mikor találkozunk holnap,mert addigra behívnám a páromat is..sztem leesett neki,h miért akarom ,h ő is ott legyen.de nem ciki,ha a 6hetesen adod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!