Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A fogadott orvosnak, és a...

A fogadott orvosnak, és a szülésznőnek mikor szokás odaadni az ún. nevezett 'hálapénzt', szülés előtt vagy után?

Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 11:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szerintem szülés után, sokan így csinálják, vagy amikor a varrat kiszedés van. előtte szerintem nem.
2008. okt. 17. 11:48
 2/18 A kérdező kommentje:
És akkor 'biztos', hogy ott lesz a szülésnél ha előtte nem kap? Tanácstalan vagyok...
2008. okt. 17. 11:49
 3/18 anonim ***** válasza:

Szülés után, mielőtt elhagyjátok a kórházat.

Amiatt meg ne aggódj, hogy nem lesz ott, hisz gondolom magánrendelésre jársz, akkor kap minden egyes vizsgálatkor pénzt, és tudja, hogy a szülés után is fog kapni.

Ha meg előre odaadod neki, nem garancia, hogy ott is lesz. Lehet, hogy épp akkor nyaral, síel, beteg, vagy mit tudom én.

2008. okt. 17. 11:51
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszi, akkor a szülés után adom majd oda. Végül is mennyi pénzt illik vagy szokás ilyenkor adni az orvosnak, és a szü-

lésznőnek?

2008. okt. 17. 12:12
 5/18 anonim ***** válasza:

Szülés után szerintem is, vagy varratszedéskor.

Nekem fogadott dokim van, de közölte hogy mennyi a szülés, tehát annyit fog kapni. A szülésznőnek meg adunk lehet egy ajándékcsomagot vagy valamit és kész.

Tehát ha fogadott dokid van szerintem kérdezd meg mennyit kér.

2008. okt. 17. 12:32
 6/18 A kérdező kommentje:

Magánrendelésre járok, tehát evidens, hogy nála fogok szülni. Szó volt már a szülésről, mert én Szlovákiában lakom, és Budapesten szeretnék szülni a Szent Istvánban.

Viszont anyagi dolgokról még nemm esett szó..

2008. okt. 17. 12:39
 7/18 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, azért szerintem szólj hogy nála szeretnél szülni, mert én is a doki magánrendelésére jártam mégse volt neki egyértelmű hogy nála szeretnék szülni. A 20.héten mondtam neki, nem írta fel magának és

34 hetesen megkérdezte hogy nála szeretnék szülni vagy mivan?:) És akkor mondta az összeget is. Szóval szerintem jobb az ilyen dolgokat előre letisztázni.:)

2008. okt. 17. 12:43
 8/18 A kérdező kommentje:

Én már megbeszéltem vele, hogy nála fogok szülni, most vagyok a 33hétben, de mondom pénzről még nem esett szó.

Kérdezzek rá?

2008. okt. 17. 12:45
 9/18 anonim ***** válasza:
Tényleg, mi a tarifa mostanában?
2008. okt. 17. 12:46
 10/18 anonim ***** válasza:

Én rákérdeztem a dokimnál mennyiért vállalja el, 60.000-et mondott.

Nekem fogadott szülésznőm nem lesz, így csak egy csomagot fogok majd összeállítani annak, aki ott lesz.

2008. okt. 17. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!