Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a következménye annak, ha...

Mi a következménye annak, ha nem bírjuk ki a 6hetet szülés után?

Figyelt kérdés
Császáros voltam és már nem vézek csak épphogy barnázok.
2013. febr. 26. 09:06
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Lehetséges fertőzés... (attól hogy nem vérzik, seb van ott, nem is kicsi).
2013. febr. 26. 09:07
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Hát ha barnázgatsz akkor még mindíg tisztulsz. Fertőzést kaphatsz, ebből kifolyólag különféle komoly gondok adódhatnak. Meddőség, gyulladás következtében, még durvább dolgok is előfordulhatnak. De te érzed. Én is császáros voltam, kivártuk. Azért több rétegben varrva vagy belülről, és meg kell mondjam hiába nem hüvelyi szülésem volt, az első jópár alkalom nem volt valami élvezetes. Mintha újra szűz lettem volna. A hormonok ugyan úgy dolgoznak... Nem véletlen van kitalálva az a 6 hét...
2013. febr. 26. 09:10
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Elég nagy a fertőzés veszélye! 6 hét után egyszerre érdemes visszamenni az orvoshoz, hogy megnézze minden rendben van-e! Igaz én nem császáros voltam, de nem is vágytam rá a 6 hétben. Ha már csak barnázol az azért még nem jelenti azt, hogy belül már minden a régi! Én vigyáznék!
2013. febr. 26. 09:18
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Mi 5 hét után szeretkeztünk a férjemmel, eddig bírtam várni.

De én gátvédelemmel szültem és már egyáltalán nem véreztem, teljesen jól voltam.

2013. febr. 26. 09:23
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

Gondolj bele! Levált a méhlepény, ott egy seb van a méhedben!

Varrták a méhed, a hasfalad, ott is seb van!

Ezek mind elfertőződhetnek, szétnyílhatnak!

2013. febr. 26. 10:02
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
A méhszáj még nyitva van valamennyire,és azon keresztül fertőzést szedhetsz össze.Ha már mondjuk az 5. héten írod ezt,akkor hagyján,de a helyedben gumival csinálnám,pont a fertőzés elkerülése miatt.
2013. febr. 26. 10:17
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Én nem értem.. Felnőtt, elméletileg értelmes és felelősségtudatos emberek vagytok (mivel gyereket vállaltatok) és nehéz magatokat hat hétig tartóztatni? Nem tudsz magadnak néhány napig parancsolni?

De komolyan! Szerinted az orvos miért mondja? Mert azt akarja minél később élvezz egy jót?

Ha most csináljátok akkor összeszedhetsz akár olyan fertőzést is amit utána kezelgethetsz hónapokig, rosszabb esetben meddő is lehetsz. Tényleg ennyire felelőtlen vagy?

Ha pl térdműtéted lett volna és azt mondja a doki 6 hétig nem sportolhatsz, akkor is sz.rsz rá, mert annyira nem fáj már csak kicsit?

Olvass utána szülés közben milyen károsodás éri a méhedet és hüvelyed és akkor legalább tisztán fogsz látni.

2013. febr. 26. 10:58
 8/10 anonim válasza:
Pettingezni szerintem lehet ;)
2013. febr. 26. 12:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát...

Mi 4 hét után több okból szabad utat kaptunk VOLNA, alapos kivizsgálásokat követően, császár után, úgy, hogy egy héttel a szülést követően már nem véreztem. A férjem viszont orvos, és ragaszkodott a hat héthez. Nekem még a hat hét leteltével is baromira elkezdett mindenem vérezni, a heg meg nagyon fájt, pedig betartottunk mindent, és minden kontrollon azt mondták, hogy minden szupi.

Két hónappal szülés után próbálkoztunk újra, azóta nem volt ilyen gond.

2013. febr. 26. 13:27
 10/10 A kérdező kommentje:

Pontosan azért kérdeztem a kövezkezményeket,hogy véletlen se csináljunk hülyeséget.Tényleg néha soknak tünik az a 6 hét,de a picinek egészséges anya kell,ezért inkább nézenek hülyének,de ezt tudni szerettem volna.

Köszönöm a válaszokat!

2013. febr. 27. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!