Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor eljöttök a kórházból a...

Mikor eljöttök a kórházból a csecsemősöknek adtok pénzt/ajándékot?

Figyelt kérdés

Mikor az első babámat szültem nagyon rossz tapasztalatokat szedtem össze a csecsemőápolókról. Ha nem lett volna fogadott szülésznőm aki minden nap jött hozzám, akkor meg se kérdezik, hogy tudok-e szoptatni vagy minden oké-e? Egyszer kértem volna segítséget mert nem akart a kicsi szopni és valamiért nagyon szörcsögött. Kb 1 órát vártam mikor már nem bírtam tovább és saját lábamon bicegtem el a csecsemősökig, hogy ugyan szívják már le az orrát a babának, mert nem kap levegőt, mire nagy nehezen felállt az egyik és felakadt szemmel ellátta.

Láttam, hogy volt aki vitt nagy ajándékkosarat, kávét, csokit ilyesmiket, de bevallom őszintén, hogy egy normális volt aki beszúrta a babának a fülbevalót, annak adtam egy kis pénzt, de ennyi. Vagy ilyenkor tényleg illene adni valamit az egész bagázsnak? Egyszerűen én nem érzem azt hogy megérdemelnék.

Most terhes vagyok a második babával de előre félek, mert hallottam most másoktól is akik nem régen szültek, hogy egyre rosszabb a helyzet, még szemtelenek is a csecsemősök.

2013. febr. 23. 14:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hát, bennem fel se merült, hogy bármit is adjak nekik, olyan bunkók voltak. Azt hitték, ők az istenek, és nagyon élvezték, ha az anyukákat lealázhatták, főleg, ha meg is tudták siratni őket. De persze segítőkészség sehol. Lányom túlhordás miatt kapott egy kis fertőzést, így mi egy hétig voltunk bent. Komolyan mondom, mint a hülyék, úgy viselkedtek. Volt, amelyik azt se tudta megmondani, milyen gyógyszert ad be a gyereknek. Úgyhogy mi egy másik anyukával nem hogy ajándékot vittünk nekik, de a kórház védőnőjénél panaszt tettünk rájuk.

Szerintem ha úgy viselkednek veled, hogy megérdemelnék, akkor aznap, amikor jöttök haza, akkor párod tud csináltatni egy csomagot, és azt oda tudod nekik adni.

2013. febr. 23. 15:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Az orvost is felfogadod, a szülésznôt is!

Előre megmondod neki, fizetsz, ha ott lesznek veled!

Ugyan ez van a csecsemősökkel!

2013. febr. 23. 15:57
 13/18 anonim ***** válasza:

3 gyereket szültem 3 másik kórházban, az elsőnél egy normális csecsemős nővért nem sikerült kifognunk az 5 nap alatt... a második harmadiknál volt olyan aki nagyon normális, korrekt és rendes volt így azoknak személyszerint adtam utólag kis bonbont kis cserepes virágot (tavasz volt épp jácintot vittem) de az hogy az egész bagázsnak na azt nem érzem korrektnek mert akkor elosztják egymás között és az is kap aki halál gáz volt:((

Így meg ez is egy jelzés a többinek hogy lám van aki jól csinálja...

2013. febr. 23. 16:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Én már írtam, hogy nem adtam, mégis rendesek voltak velem! Sőt ügyeletesnél szültem és a doki minden nap bejött megkérdezni, hogy minden rendben van-e!
2013. febr. 23. 17:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Hova fajult már ez a világ! Mégis miért kéne nekik ajándékot adni? A munkájukat végzik, nem szívességből segítenek.

Tudom, hogy nincsenek agyon fizetve, de manapság a lakosság 75 %-a minimálbérért dolgozik. És azért megmutatni a szoptatást, meg a fürdetést nem egy akkora kunszt, hogy azért külön díjazás járjon.

Már látom mi lesz a lányommal, ha szül, már be sem mehet majd a kórházba, ha nem ad a portásnak ajándékot.

Nem kéne így elkényeztetni őket!!!

2013. febr. 23. 18:20
 16/18 anonim ***** válasza:
NEM csürhe
2013. febr. 23. 23:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Igen, mindhárom gyermekem születésénél adtam.

1 gyerek, régi MÁV kórház: Több, mint 2 hétig benn voltam, már szülés előtt is...a szülőszobára, napi 3-szor jártam ( így ők is kaptak ) az osztályos nővérekkel és a csecsemősökkel sem volt gondom.

2-3 gyerek, Szent Imre: Itt sem volt gondom, bár azért rutinosabb voltam már. Egy csecsemős szólt be, de pár perc múlva jött és elnézést kért..császáros voltam.

Egébként mindhárom gyerekkel az voltam, nekem sokat segítettek mindenhol.

Egyébként nem nagy értékre kell gondolni...kávé, tea, doboz süti, csoki és egy tejpor.

2013. febr. 24. 07:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekik nem bár csupa csupa jó tapasztalatom volt,de szinte minden nap új arcok váltották egymást,nem volt aki mindennap ott lett volna.
2013. febr. 26. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!