A menyemnek szeretnék valami apró, egyedi ajándékot adni. Mi legyen ez?
Én egy pár fülbevalót kaptam, azzal a (vicces) megjegyzéssel, hogy KÉT gyerek - KÉT fülbevaló. Azóta is szivesen hordom, mert mindig erre az aranyos megjegyzésre emlékeztet, meg a két gyerekre.
Nem fontos, hogy drága legyen, csak olyan, ami neki is tetszik.
Azért nagyon kedves töled, hogy ilyenen töröd a fejed, biztos szeret a menyed.
Lehet hogy hülyeséget írok.
Úgy képzelem, hogy egy majtroska baba jellegű tojás, fából, amiben van két kicsi tojás, esetleg azokban egy-egy fülbevaló.
Nem tudom lehet-e ilyet kapni, csak ötlet!
De kedves vagy, jó lehet a menyednek:-)
Én agyagból készült kerti díszt kaptam, egy nap és egy hold, le lehet szúrni a földbe.
Mert ugye a Nap meg a Hold nélkül nincs élet, összetartoznak,hasonlók, de mégis mások.. szerintam nagyon találó volt:-)
Milyen kedves tőled. Jól esett volna nekem is, ha gondolnak a picire, meg rám.
Szernitem is valami olyat, amit nap mint nap viselni tud. A nyaklánc nekem is tetszik.:)
off: nekem madártejet is hozott anyósom a szülés másnapján, pedig 90 km-re laknak :) az Uramnak meg rántott csirkecombot :)
A medál szerintem is jó ötlet :)
A medál nagyon jó!A két baba képét beletenni.
Az én anyósom is ellát minket minden jóval.:-)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Megvan az ajándék, egy díszpohárra rágravíroztattam a fiúk nevét és születési dátumát. Ugyan nem lett apró, de a lakás dísze lesz. Remélem örül majd neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!