Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A menyemnek szeretnék valami...

A menyemnek szeretnék valami apró, egyedi ajándékot adni. Mi legyen ez?

Figyelt kérdés
Húsvétkor születtek meg az iker unokáim. Valami olyasmit ami mindig erre emlékezteti.
2011. ápr. 26. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem az ilyen kinyitós medál aranyos lenne, amibe fényképet is lehet rakni. bizsuboltokban nézz utána vagy ékszerboltban. de szerintem a meskán is kapni ilyen (www.meska.hu)
2011. ápr. 26. 21:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Én egy pár fülbevalót kaptam, azzal a (vicces) megjegyzéssel, hogy KÉT gyerek - KÉT fülbevaló. Azóta is szivesen hordom, mert mindig erre az aranyos megjegyzésre emlékeztet, meg a két gyerekre.

Nem fontos, hogy drága legyen, csak olyan, ami neki is tetszik.

Azért nagyon kedves töled, hogy ilyenen töröd a fejed, biztos szeret a menyed.

2011. ápr. 26. 21:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Kedves gesztus tőled. Az én anyósom le se...
2011. ápr. 26. 21:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Lehet hogy hülyeséget írok.

Úgy képzelem, hogy egy majtroska baba jellegű tojás, fából, amiben van két kicsi tojás, esetleg azokban egy-egy fülbevaló.

Nem tudom lehet-e ilyet kapni, csak ötlet!

2011. ápr. 26. 22:14
 5/9 anonim ***** válasza:

De kedves vagy, jó lehet a menyednek:-)

Én agyagból készült kerti díszt kaptam, egy nap és egy hold, le lehet szúrni a földbe.

Mert ugye a Nap meg a Hold nélkül nincs élet, összetartoznak,hasonlók, de mégis mások.. szerintam nagyon találó volt:-)

2011. ápr. 27. 09:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Milyen kedves tőled. Jól esett volna nekem is, ha gondolnak a picire, meg rám.

Szernitem is valami olyat, amit nap mint nap viselni tud. A nyaklánc nekem is tetszik.:)

2011. ápr. 27. 14:43
 7/9 anonim ***** válasza:

off: nekem madártejet is hozott anyósom a szülés másnapján, pedig 90 km-re laknak :) az Uramnak meg rántott csirkecombot :)

A medál szerintem is jó ötlet :)

2011. ápr. 27. 20:41
 8/9 anonim ***** válasza:

A medál nagyon jó!A két baba képét beletenni.

Az én anyósom is ellát minket minden jóval.:-)

2011. ápr. 27. 21:56
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Megvan az ajándék, egy díszpohárra rágravíroztattam a fiúk nevét és születési dátumát. Ugyan nem lett apró, de a lakás dísze lesz. Remélem örül majd neki.

2011. ápr. 27. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!