A budapesti Bajcsy kórházban le lehet adni éjszakára a babát a csecsemősöknek?
Szia! Én is ott fogok szülni. Jövőhét péntekre vagyok kiírva. Nem értek egyet az utolsó válaszolóval, mert a legtöbb anyuka szerintem nem azért adja le éjszakára a kisbabáját, mert szabadulna tőle, hanem mert vagy még fájdalmai vannak szülés után vagy nem elég gyakorlott Én szeretném minden pillanatban majd magam mellett tudni a kislányom, de másrészt pedig elgondolkodom, hogy velem maradjon-e estére vagy sem, mert első baba lesz és félek, hogy bénázni fogok, nappal nyilván mindig lesz mellettem valaki a családból. Te mikorra vagy kiírva, kérdező?
39hkm
Megpróbáltam kint tartani a kicsit, de 1/2 2-kor érte jött a csecsemős, hogy anyuka, elviszem a babát, tessék pihenni, majd mi letesszük aludni. Bekísértem, 5 perc! múlva már aludt a kicsi, és 6-ig meg se moccant.
Nyilván nagyon gusztustalan, hogy szerencsétlen tudott aludni, és az anyja is pihent kicsit, de szerintem ez inkább nagyon jó dolog.
Tavaly júniusban született ott a kislányunk. Az orvosok! többször is szóltak a frissen szült anyukáknak, hogy igenis tessék beadni első este a gyereket... A sok gusztustalan orvos, pf! Ezek sem tudják mit beszélnek! :)))))))))
Komolyra fordítva a szót, vannak csecsemősök, akik furcsán néznek, még ha csak zuhany idejére is akarod beadni a babát. Mi megkérdeztük, hogy miért?
Meg van az oka. Lehet, hogy senki nem gondolná, DE! a mai napig vannak esetek, hogy anyuka beadja a picit, és lelép. Hihetetlen, de sajna ez van. Többet nem megy a babáért. Gondolom fel tudják kutatni személyes adatok alapján, de az nem egyszerű és nem is két perces dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!