Császár után a második baba mennyi idő után lett meg?
Melyik volt jobb, a császár, vagy a sima szülés?
Melyik után volt könnyebb?
Nekem mindkettő császár volt, 4 év különbséggel.
Könnyű volt a felépülésem, de ez nagyban személy- és orvosfüggő. Engem szépen vágott és varrt az orvos, 7 órával műtét után mindenféle nehézség nélkül felkeltem (persze picit fájt azért:) második nap pedig már kutya bajom sem volt, csak a húzódó seb jelezte hogy műtöttek. :)
7 napra rá kivették a varratokat, utána már ment minden úgy, mint régen.
Én bevallom császárnak örülnék a másodikkal is, de az orvos azt mondta 4 év után sima szülésnek indúl, és majd közben eldől megy e simán, vagy császár!
Az elsővel 12 órát vajúdtam, kitágultam teljesen, de nem bújt Kia baba, császár lett.
Na ehez nincs kedvem megint...
Igazából az is megrémít, sokan írják, hanmegszök Simàn, akkor is átvizsgálnak belül, megnézik a heget, meg ott a gátmetszés, majd azt is össze vartják.
Ha meglenne 4 óra alatt akkor simá bevállanám, de az elsőnél annyit szenvedtem feleslegesen, éa mégsem jött ki, 3 doki próbálta kinyomni a hasamból a gyereket, de nem jött...
Szia!
Én is császáros voltam az elsővel, de nekem spontánnak indult, de hiába vajúdtam 10 órát nem tágultam, a baba is rosszul fordult végül és úgy döntött az orvosom, hogy kiveszi a babát, mert közben zöld lett a magzatvíz is.
Most várjuk a második babát és meg akarom beszélni a dokival, hogy legyen ő is császáros. Sokan mondják, hogy a sima szülés milyen gyönyörű, meg az a természetes, de nekem így is csodás érzés volt és a babámnak sem lett semmi baja.
Pont így vagyok mint az utolsó válaszoló!
Nekem mindegy hogy születik, nem vagyok az a naturista, aki csak a természetes dolgokat szereti.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!