Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után a második baba...

Császár után a második baba mennyi idő után lett meg?

Figyelt kérdés

Melyik volt jobb, a császár, vagy a sima szülés?

Melyik után volt könnyebb?

2013. febr. 22. 09:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem mindkettő császár volt, 4 év különbséggel.

Könnyű volt a felépülésem, de ez nagyban személy- és orvosfüggő. Engem szépen vágott és varrt az orvos, 7 órával műtét után mindenféle nehézség nélkül felkeltem (persze picit fájt azért:) második nap pedig már kutya bajom sem volt, csak a húzódó seb jelezte hogy műtöttek. :)

7 napra rá kivették a varratokat, utána már ment minden úgy, mint régen.

2013. febr. 22. 14:43
 2/9 A kérdező kommentje:

Én bevallom császárnak örülnék a másodikkal is, de az orvos azt mondta 4 év után sima szülésnek indúl, és majd közben eldől megy e simán, vagy császár!

Az elsővel 12 órát vajúdtam, kitágultam teljesen, de nem bújt Kia baba, császár lett.

Na ehez nincs kedvem megint...

2013. febr. 22. 16:22
 3/9 Jégtánc ***** válasza:
3 év volt a sürgősségi császár és a sima szülés közt.Nem volt semmi gond,teljesen más volt mint az elsőnél.Sima szülés után könnyebb volt.
2013. febr. 22. 16:58
 4/9 anonim ***** válasza:
szia,egész friss,mai élményem van,magzatvíz elfolyástól (spontán) számítva kevesebb mint 4órára meglett,szülőszobán másfél órát töltöttem,fájni nyilván jobban fájt,de én szerettem volna átélni,erre készültem fizikailag,lelkileg,nem bántam meg.(2év van köztük,heg egyben maradt) De ha benned van egy lelki gát,akadályozhatja a szülést,egész biztosan találsz császáros dokit ha azt érzed jobbnak,a tested érzi ha nem vagy ráhangolódva!
2013. febr. 22. 20:57
 5/9 Jégtánc ***** válasza:
Gratula:))
2013. febr. 22. 20:58
 6/9 A kérdező kommentje:

Igazából az is megrémít, sokan írják, hanmegszök Simàn, akkor is átvizsgálnak belül, megnézik a heget, meg ott a gátmetszés, majd azt is össze vartják.

Ha meglenne 4 óra alatt akkor simá bevállanám, de az elsőnél annyit szenvedtem feleslegesen, éa mégsem jött ki, 3 doki próbálta kinyomni a hasamból a gyereket, de nem jött...

2013. febr. 23. 13:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is császáros voltam az elsővel, de nekem spontánnak indult, de hiába vajúdtam 10 órát nem tágultam, a baba is rosszul fordult végül és úgy döntött az orvosom, hogy kiveszi a babát, mert közben zöld lett a magzatvíz is.

Most várjuk a második babát és meg akarom beszélni a dokival, hogy legyen ő is császáros. Sokan mondják, hogy a sima szülés milyen gyönyörű, meg az a természetes, de nekem így is csodás érzés volt és a babámnak sem lett semmi baja.

2013. febr. 23. 15:16
 8/9 A kérdező kommentje:

Pont így vagyok mint az utolsó válaszoló!

Nekem mindegy hogy születik, nem vagyok az a naturista, aki csak a természetes dolgokat szereti.....

2013. febr. 24. 07:04
 9/9 anonim ***** válasza:
off:Jégtánc!köszi:) Kérdező!szerintem már döntöttél,találsz erre orvost!
2013. febr. 24. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!