Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Második baba esetén melyiket...

Második baba esetén melyiket választanátok: farfekvéses szülés vagy császár?

Figyelt kérdés
Miért azt?
2013. jan. 26. 18:56
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Első baba spontán hüvelyi szülés volt.
2013. jan. 26. 18:57
 2/24 anonim ***** válasza:
Mindenképp a császárt választanám, bár rettegek tőle. A baba érdekeit nézném, nem vállalnák semmilyen kockázatot.
2013. jan. 26. 19:00
 3/24 anonim ***** válasza:
Amelyiket az orvos jonak latja. Nem kivansagmusor.
2013. jan. 26. 19:02
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosomra hagyatkoznék.
2013. jan. 26. 19:05
 5/24 anonim ***** válasza:
Milyen nemű a baba? Mert az se mindegy!nővérem van ebben a szituációkban és utána érdeklődtünk mi hogy van! De én tuti a császárt választanám! Üdv 35hetes kismama
2013. jan. 26. 19:05
 6/24 A kérdező kommentje:

Fogadott orvosom nincs. Bár a szülésig még 6szor megfordulhat, azért átfutott az agyamon, hogy mi lenne, ha... Anyukám farosan szülte a hugomat. A fél kórház készenlétben állt nála, ha esetleg gond lenne. Azt mondta nem volt nehezebb megszülni, mint engem.

Én meg nagyon félek a császártól. Meg hallottam olyat is, hogy második babánál, már több orvos megpróbálja a sima szülést levezetni. És mi van, ha megkérdezik, hogy én szeretném-e megpróbálni, mert semmi akadálya? Na erre szeretnék felkészülni.

2013. jan. 26. 19:08
 7/24 A kérdező kommentje:
Nem tudjuk a nemét. Már meg tudták volna mondani többször is, de egyelőre a meglepetés mellett maradtunk.
2013. jan. 26. 19:09
 8/24 anonim ***** válasza:

Mindenképp a császármetszést!

A farfekvéses szülés során elkerülhetetlen átmeneti oxigénhiány miatt (a baba feje elnyomja a köldökzsinórt).

Hány hetes vagy?

Próbálkoztál már minden "megfordítási technikával"?

9/24 anonim ***** válasza:
5-ös miért számít ilyenkor a baba neme?
 10/24 anonim ***** válasza:
Nálunk nem is lehet faros babát hüvelyi úton megszülni.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!