Második baba esetén melyiket választanátok: farfekvéses szülés vagy császár?
Figyelt kérdés
Miért azt?2013. jan. 26. 18:56
21/24 A kérdező kommentje:
Erről még nem is hallottam, hogy a második általában nagyobb. Jó lenne kb ugyanakkorát szülni... :)
2013. jan. 27. 08:35
22/24 anonim válasza:
Hát nekem mindig mindenhol ezt mondták, amikor kérdezték mekkora volt az első hogy a második általában nagyobb főleg ha ugyanolyan nemű, de még ha nem, akkor is ez a jellemző.
23/24 anonim válasza:
Nekem az első lány 3000g a második 2900 lett:)
24/24 anonim válasza:
Nekem az első sima szülés, fejvégű, második faros, köldökzsinór a nyakán-császár lett. Most 33 hetes vagyok, császár lesz, ne félj tőle, mivel ugye nekem volt ez is az is így tapasztalatból tudom mondani, hogy ha faros akkor legyen császár. Szerintem jobb mint a normál szülés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!