Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Második baba esetén melyiket...

Második baba esetén melyiket választanátok: farfekvéses szülés vagy császár?

Figyelt kérdés
Miért azt?
2013. jan. 26. 18:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Császárt mindenképpen.Mikor én szültem,szült egy anyuka,faros volt a babája.Eltört a baba kulcscsontja...:(
2013. jan. 26. 19:20
 12/24 A kérdező kommentje:
Még csak 27 hetes vagyok, szóval bőven van idő. Csak azért fordult meg a fejemben, mert az alső ilyenkor már be volt fordulva, na meg mert anyukám is így szült. 31. héten megyünk legközelebb uh-ra. Ha akkor sem lesz még fejvégű, na akkor már aggódni is fogok...
2013. jan. 26. 19:21
 13/24 A kérdező kommentje:

Úgy tudom, hogy fiúkat nem engednek farral megszületni a herék miatt.

A kulccsont törése sima szülésnél is előfordulhat.

2013. jan. 26. 19:23
 14/24 anonim ***** válasza:
Azt mondta a szülésznő ha fiú a baba és faros azt mindenképp császározni kell mert a herékkel lehet gond sérülhet és az a későbbiekben ugye gond lehet! A lányoknál ez nem áll fenn!
2013. jan. 26. 19:23
 15/24 anonim ***** válasza:
az utolsó az 5ös voltam
2013. jan. 26. 19:24
 16/24 anonim ***** válasza:
Én szülnék farosan. Az orvosom tapasztalt faros szülés levezetésben, az első babám jó nagy volt, ő valószínűleg kisebb lesz (bár még van ideje befordulni), de a császártól nagyon félnék. Persze, ha eü oka lenne, nem akadékoskodnék, de ha semmi nem szól mellette, nem hiszem, h félni kéne a faros szüléstől.
2013. jan. 26. 20:17
 17/24 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is farfekvéses volt, szerencsére szinte az utolsó pillanatban megfordult. A dokim le akarta vezetni a szülést, mivel 3. gyerek, èn rettegtem tőle, császárt akartam volna. Végül is örülök, hogy megfordult, bár így is császár lett, mert a baba fejkörfogata 37 cm volt és a teljes tágulás után sem jött le egy centit sem a szülőcsatornába... bele sem merek gondolni mi lett volna ha nem fordul meg... én a császárt választanám, ha lehet választani!
2013. jan. 26. 20:41
 18/24 anonim ***** válasza:

ÓÓ ne aggódj meg fog fordulni!!! Én is így voltam mint te csak nekem folyamatosan medence végű volt még 33 hetesen is na akkor kezdtem nagyon aggódni ezen hogy mi lesz ha így marad??

Nekem is mondták hogy hát ha nem tűnik túl nagynak a baba uh alapján akkor próbáljuk meg simán megszülni...végül hálistennek 37 hetesen befordult a lányom. Végül (annak dacára hogy 3400 gramm körülinek jósolták az uh k során) 4300 grammal és 60 centivel született 37 es fejjel, így is nem semmi volt megszülni képzelem ha faros lett volna...

Jobb hogy nem kellett farosan megszülni, szóval én ha választhatnék a császárt választanám, a második gyerekek úgyis általában nagyobbak mint az első és egy viszonylag méretesebb babát farosan megszülni-...hát az nem egy életbiztosítás szerintem.

2013. jan. 26. 20:58
 19/24 anonim ***** válasza:
Köszi 5-ös:) Ilyenről nem hallottam még.
2013. jan. 26. 21:44
 20/24 anonim ***** válasza:
Ha nekem lenne ilyen (2-t óriás babyt már szültem símán) biztos a császárt választanám, így lenne a legkevesebb komplikáció a babára nézve.
2013. jan. 26. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!