Császár után sima szülés hogy megy?
Figyelt kérdés
Ha nem indúl meg a szülés, akkor lehet túl hordani?
Indítják oxitocinnal ha nem indúl meg?
2013. jan. 19. 19:31
1/7 anonim válasza:
Lehet császár után spontán szülni. Kórházfüggő, meg persze a babától függ h engedik-e túlhordani. Oxitocinnal indítják.
3/7 anonim válasza:
(Mármint indításra nem adnak oxit, utána közvetlenül pl. nyilván igen.)
4/7 anonim válasza:
Ès akkor mivel indítják ha túlhordás van?
5/7 anonim válasza:
Nem indítják, akkor császár van.
Nekem is császár volt az első, innen tudom, én is érdeklődtem afelől, hogy hogyan zajlanak ilyenkor az események. :)
6/7 anonim válasza:
Viszont ha nyitva vagy annyira, hogy burkot tudjanak repeszteni akkor megteszik előtte mielőtt megcsászároznának. Legalább is nekem az orvosom ezt mondta.
7/7 anonim válasza:
Aktuális a kérdés nálunk is, nekem az orvos azt mondta, hogy minden eset egyéni, a kismamán múlik és a babán, hogy kinél mit látnak jónak. Ha bírja a heg akkor lehet szülni természetes úton. Ha sokkal nagyobb a baba viszont akkor már az én orvosom nem engedi. Indítani nem indítanak oxival viszont lehet hogyha nem indul be magától akkor ismét császár. Ahova én járok ott a túlhordást sem engedik. Sok rizikótényező van, amit szerintem személyre szabottan néznek meg, hogy mit lehet és mit nem. (+ ugye orvos, kórház és protokoll függő, hogy hol mit és hogy lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!