A baba meg fent van, zart vagyok, következö szerdan 41 hetes, ha szülest inditanak a babanak nem lesz semmi baja, ha meg a feje a medencecsontomon van? Vagy csaszar?
A doki megvizsgál, és csak annak függvényében indítja a szülést, ha a babát az nem veszélyezteti.
Nekem zavaros magzatvíz miatt kellett indítani, 40 hét 3 naposan. Sajnos nem tágultam sehogy sem, így a vége császár lett.
Amúgy tudod, egyik pillanatról a másikra beindulhatnak a fájások, úgyhogy nincs veszve semmi!
Hú, én sokat agyaltam a császár miatt (hogy nem is vagyok igazi nő meg stb.), de a párom soha nem mondott rosszat miatta. Sőt, kifejezetten mellettem állt, és tisztelt azért, hogy átmentem azon amin átmentem értünk, hogy család legyünk.
:)
Szerintem ne koncentrálj a császárra, és az indításra.
Csak arra, hogy minden oké lesz.
De bárhogy is lesz, párod csak nem fog emiatt csalódni benned. Az azért nem lenne túl kedves dolog.
Velem amúgy vajúdás alatt végig ott volt a férjem, aztán mikor császárra elvittek, nem jöhetett be. Viszont lányunkat neki adták oda először, amire azóta is olyan büszke, amilyennek még soha nem láttam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!