Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A baba meg fent van, zart...

Viktoria1978 kérdése:

A baba meg fent van, zart vagyok, következö szerdan 41 hetes, ha szülest inditanak a babanak nem lesz semmi baja, ha meg a feje a medencecsontomon van? Vagy csaszar?

Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:

A doki megvizsgál, és csak annak függvényében indítja a szülést, ha a babát az nem veszélyezteti.

Nekem zavaros magzatvíz miatt kellett indítani, 40 hét 3 naposan. Sajnos nem tágultam sehogy sem, így a vége császár lett.

Amúgy tudod, egyik pillanatról a másikra beindulhatnak a fájások, úgyhogy nincs veszve semmi!

2013. febr. 9. 21:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszt, gratula a kicsihez. Szeretnem ha magatol indulna, mert tudom, ha a korhazban gyogyszerekkel inditanak, nagyon megnyuznak. Szeretnem ha termeszetesen zajlana minden a ferjem kedveert is. Apas szülesünk lesz, nem akarok csalodast okozni neki.
2013. febr. 9. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Hú, én sokat agyaltam a császár miatt (hogy nem is vagyok igazi nő meg stb.), de a párom soha nem mondott rosszat miatta. Sőt, kifejezetten mellettem állt, és tisztelt azért, hogy átmentem azon amin átmentem értünk, hogy család legyünk.

:)

Szerintem ne koncentrálj a császárra, és az indításra.

Csak arra, hogy minden oké lesz.

De bárhogy is lesz, párod csak nem fog emiatt csalódni benned. Az azért nem lenne túl kedves dolog.

Velem amúgy vajúdás alatt végig ott volt a férjem, aztán mikor császárra elvittek, nem jöhetett be. Viszont lányunkat neki adták oda először, amire azóta is olyan büszke, amilyennek még soha nem láttam. :)

2013. febr. 9. 22:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is indították,de utána ment minden simán.A férjem is ott volt,nem volt semmi probléma.Ne félj az indítástól,az a ti egészségetek érdekében történik!Kitartás!Könnyű szülést kívánok!
2013. febr. 10. 10:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat:) Az orvosom megakarja varni a 42 hetet, de ezt en soknak gondolom. Az elsö gyermekemmel, amikor betöltöttem a 40. hetet rögtön korhaz volt es probalkoztak mindenfelevel, hogy beinduljon a szüles. (oxytocin, mellbügyürgetes,tabletta) Következö het szerda mar 41. het, nagyon gondolkodom rajta, hogy nem hallgatok az orvosomra es kerem a beutalot, hogy inditsak be a szülest. Doki mondja, hogyha nem csuszik lejjebbe akkor baj lehet a gerincevel, fajasok közepette, ha nem csuszik le a baba feje, akkor összepreselödik. En ezt meg nem hallottam. Nemetorszagban elek, kicsit masabb itt minden. Magyarorszagon rögtön korhaz volt meg 12 eve, amikor betöltöttem a 40. hetet.
2013. febr. 10. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!