C3000! Mikor lesz baba?
Figyelt kérdés
36.hétben járok,első baba és minden rendben(lekopogom). CTG, rendszeres heti orvosi vizsgálat!
Még mindíg C3000 a méhszáj!
Szerintetek ez meddig marad így?Tudom, hogy mindenkinél más, de a tapasztalatok érdekelnének, volt e már e valakinek így, mikor szült végül, mikor kezdett tágulni?
2013. jan. 31. 06:28
1/2 anonim válasza:
40+6ra szültem, 19 órát vajúdtam, végig totál zárt voltam, csak a vajúdás 11. órájában kezdtem tágulni.
2/2 anonim válasza:
Akár szülésig is így maradhat :-) ami nem baj,mert így nyugodtan bele ülhetsz a kádba,nyugodtan szeretkezhetsz a Pároddal...
Az elsőnél én így is 40+3 hetesen simán szültem,1óra 57 perc alatt (az első fájás,magzatvíz elfolyás-tól a baba kibújásáig telt el ennyi idő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!