Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vannak itt akik jövőhétre...

Vannak itt akik jövőhétre vannak kiírva? Hogy vagytok? Hogy bírjátok? Valami jel van már? Hányadik baba?

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 19:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem vok terhes, de te nem rettegsz a szüléstol?
2013. febr. 1. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én jövő vasárnapra vagyok kiírva, már elég nehéz így estére. Második baba, ismét kislányt várunk. Tegnap méhszájvizsgálatom (C-2100) is volt, azóta minimálisan rózsaszínezek, néha görcsölgetek, de ennyi. Nagyon félek, de már jó lenne túl lenni az egészen... És veled miújság?
2013. febr. 1. 20:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Én a 4.-et várom,így nem félek a szüléstől,csak hogy időben beérjünk :-) (nekem az első szülés nem tartott 2 órát sem,pedig minden spontán módon zajlott)

Meg hogy ne hordjam túl- vagy legalább is ne sokkal,hogy ne kelljen befeküdni.

Nekem elég régóta 2100-es a méhszájam,de már rég nem nézte meg a doki,lehet azóta már rövidültem/tágultam valamit.

Hivatalosan 8-ra vagyok kiírva,de amúgy 6-a lenne a nap.

2013. febr. 2. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!