Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért kell a szülésből ekkora...

Miért kell a szülésből ekkora ügyet csinálni?

Figyelt kérdés

Teljesen komolyan kérdezem, nem vitát akarok szítani.

Ma utaztam a villamoson és két anyuka majdnem összeverekedett azon hogy a császár vagy a sima szülés a jobb. Az egyik így szült a másik úgy. Aki természetesen szült azt mondta hogy a császár az nem is szülés és hogy akik úgy szülnek mind nyápic hisztis nők, a császáros babák meg egy életképtelen roncsok (komolyan így mondta!) lesznek.

Erre a császáros anyuka meg kontrázott hogy a természetes szülés sokkal szarabb mert sokáig tart, közben hánysz-öklendezel, magad alá pisilsz-kakilsz, szétrepedsz, aranyered lesz és a szex is nehézkes utána.

Tényleg majdnem összeverekedtek, mindenki csak nézett.

Továbbá itt a fórumon is vannak borzalmasan idióta felfogású emberek, ősanyák akik szerint csak az jó anya aki napokig vajúdik fájdalomcsillapitó nélkül és hüvelyi úton szüli meg a gyerekét, a többi meg selejt.

Felnőtt emberek miért vesznek ezen össze? Nem mindegy hogy szült a másik? Mindenki úgy szül, ahogy neki jó vagy kényelmesebb. Ha valaki megteheti, megengedheti magának anyagilag a programozott császárt akkor az miért baj?

És ugyanez vonatkozik a császárosokra is, miért kell azzal vagdalózni hogy a hüvelyi szülés után így-meg úgy néz ki a hüvely.

Mert aztán nem tök mindegy hogy egy ismeretlen nő mennyire szűk, tág vagy éppen aranyeres ott lenn?

2013. febr. 21. 20:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vita téma.Aki ezen vitázik,az elég.... nem is tudom a megfelelő szót.Én nem rég szültem hüvelyi úton,de ha császár kellett volna ,akkor is anyának érezném magam és leütném, ha valaki életképtelennek nevezné a gyermekemet emiatt.Szegény nem tehet róla,ha az anyukája nem tágul...ja egyébként az ősanyák engem is lehurrognának,mert bár hüvelyi úton szültem,de a jó kis epidurális fájdalomcsillapítással..
2013. febr. 22. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!