Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyet lehet csinálni?

Ilyet lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Fejér megyei vagyok, de a fehérvári kórház és ott dolgozók...hát szerintem minősíthetetlen. Igazából közel egy órára van tőlünk a Szent István, de én mégis inkább ott szülnék. Viszont a többi vizsgálatot inkább kikinlódnám Fejér megyében, de nem tudom, hogy ez megoldható-e, hogy mondjuk csak a végén egy két vizsgálatra mennék a Szent Istvánba meg persze a szülésre:). Illetve még azt kérdezném, hogy ellentmodásos válaszokat olvastam idáig, valaki pontosítaná? Lehet vízben szülni? Muszáj fogadott orvos? Egyébként kit ajánlotok? Akinek van ideje mesélne egy picit? Ja, meg azt is olvastam, hogy nincs beöntés. Egyébként Fehérváron már tavaly sem beöntés volt, hanem kúp, az sokkal kíméletesebb. Azt sem lehet kérni?
2013. jan. 9. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ha a Fejér megyei kórházhoz tartozol, akkor csak úgy szülhetsz a Szent Istvánban, ha ott van a fogadott dokid. Ő meg nem tudom, hogy elvállal-e csak egy hónappal a szülés előtt...

A beöntés meg teljesen kibírható, én rendesen megkönnyebbültem tőle...nem hiszem, hogy a kúp is ugyanolyan hatékony, de hát valakinek meg semmit nem csinálnak. De szerintem ez a dokin is múlik...

2013. jan. 9. 15:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A kúp nagyon is hatékony volt, semmi gondot nem okozott.
2013. jan. 9. 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Az elejétől egy a Pesti kórházban dolgozó orvoshoz kellene járnod, aki vállalja hog nála szülhetsz!

Olyat nem lehet hogy a végén mondjuk oda mégy , megy ki ad neked oda beutalót?! A védőnő csak Fehérvárra ad!

2013. jan. 9. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A nőgyógyászatot nem ismerem Fehérváron,de édesanyám pár hétig feküdt törött lábbal a traumatológián pár éve,háát meg tudlak érteni,hogy nem szívesen mész oda,ha a szülészet is ilyen.

ha találsz fogadott orvost és elvállal szülhetsz az Istvánban.

Nagyon jó kórház,én is mindkettő gyerkőcöt ott szültem,most várjuk a harmadikat:)

Nincs beöntés,csak ha kéred,egyébként nem kötelező.

lehet vízben szülni,nagyon toleránsak,igazából mindent szabad,ami neked és a babának jó:)

Az én orvosom dr.Lengyel Mária fiatal,kedves,neki is van két gyerkőce,bátran meg lehet benne bízni,ha gondolod adok elérhetőséget,nem mond árat a szülésért.

A másik javaslatom dr.Fedina Laura,ő középkorú,szintén rendes,sógornőm szült nála.

Második szülésnél 4 hetet voltam kórházban,úgyhogy szinte az összes dokival találkoztam...

Akit nem ajánlok dr.Pop Andrea,velem mindig iszonyú bunkó és felületes volt.

2013. jan. 9. 16:58
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
én úgy tudom,hogy szülni bárhol lehet,mer sürgősségi ellátásnak minősül.Ha pl. Pesten vagy nyaralni az István mellett,és rád jön a szülés,nem zavarhatnak hazamondjuk Kazincbarcikára,csak mert oda tartozol.
2013. jan. 9. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez mondjuk úgy van,ahogy az utolsó írja,de én úgy tudom,hogy van az a szakasza a szülésnek,ahol még elzavarhatnak.

Tehát mondjuk ha még nem nyílt ki a méhszáj,van csak egy ujjnyira vagy nyitva stb..Bár nyilván ez orvos függő is,épp milyen az aki ügyeletben van.

Ha "fogadsz" egy dokit,akkor tuti,hogy szülhetsz ott

2013. jan. 9. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Valóban magánorvost kell választanod ha ott szeretnél szülni:)Viszont ha megindul a szülés és odamész nem fognak hazaküldeni:)Én tudok neked ajánlani egy nagyon jó orvost aki rendes,tapasztalt,segítőkész,és megfizethető!A szülésért sincs konkrét tarifája!!!két helyen is rendel:Bp -en,és Vácon is ha esetleg az közelebb lenne neked!szólj ha érdekel az elérhetősége!
2013. jan. 9. 20:08
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2013. jan. 10. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!