Ez nem nagyon veszélyes? Ti szoktatok ilyet csinálni?
En is a "felelotlen" vezetok koze tartozom. Lanyom az anyosulesen utazik (kulfold, nincs sok rendor)
Egy idoben beszoktattam hatra, bekotottem, de sajnos nagyon hanyos. Volt hogy elkezdett hanyni, fuldokolni amikor eppen vezettem, es nem tudtam abban a pillanatban megallni. Iszonyoan megijedtem.
Azota inkabb rakom magam melle (mar 3 eves, kapaszkodik), lassan vezetek, mert ilyen hanyas tobbszor van.
apu hivatásos sofőr,szóval elég rutinos,anno velem földúton csinálta,imádtam..Öcsémmel egyszer csinálták, a garázstól a házig,kb. 50méter..5000FT-jába fájt olyan 10éve...
Amúgy én is engedékeny vagyok ilyen szempontból,mert pl. azzal nincs bajom,ha falun a férjem csinálja eldugott kereszteződés nélküli, hátsó utcában...de forgalmasabb helyen tuti nem engedném.
Na nekem is van ilyen ismerősöm. Nem szólok bele az ő dolga, csak velem ne találkozzon ha esetleg én igazoltatnám, mert bánom is én ismerős vagy nem, én bizony megbüntetem az ilyent. Játszon a saját életével, de a gyerekével ne. Azt hiszem láttuk most az érdi baleset kapcsán, hogy egy pici ütközés mire képes! :( Szerintem sokan nincsenek tisztába vele, hogy egy ütközés ereje x sebességnél mire képes! Én személy szerint KRESZ oktatáson levetíteném a kisfilmeket amit mi láttunk suliban. Megdöbbentő.
Az én gyerekeim is szoktak az apjukkal "vezetni" a zárt udvarba kb 10 m-es részen.
rendőr anyuka
férjem is engedi vezetni a szülei utcájában , ami nem forgalmas hely. nagyon élvezi és én sem bánom ,
az hogy valaki főúton elöl ülteti a gyereket és nincs bekapcsolva nagyon veszélyesnek tartom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!