Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez nem nagyon veszélyes? Ti...

Ez nem nagyon veszélyes? Ti szoktatok ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Szóval 2-3-4 lakásos társasházas övezetben lakom, többnyire ezek kertes házak, a lényeg hogy viszonylag zárt környék, tehát csak az itt lakók járnak erre kocsival, de van sok ház. Szóval nem a legforgalmasabb, de azért van egy főút, ahol nagyobb a forgalom, és a busz is ott jár. Ma is láttam, és már többször is, míg vártam a buszt, hogy néhány apuka vezetés közben az ölébe ülteti a kicsi gyerekét, és úgy mennek a főúton. Ilyenkor nyilván a gyerek be sincs kötve, és oké, hogy rövid ideig mennek így, meg lassan, de hát bármi megtörténhet. Mivel már többször is láttam, elgondolkodtam, hogy ez így normális? A szülő nem fél, hogy történik valami?
2012. jún. 21. 12:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálunk csak az udvaron, kaputól a garázsit van ilyen "vezetés". Kint semmiképpen.
2012. jún. 22. 08:32
 12/12 anonim ***** válasza:

A házunktól a garázs kb 300 m-re van, de még ennyi távolságra is csak úgy ülhetnek be az autóba a gyerekeim, hogy be vannak kötve a gyerekülésbe. Szoktuk őket az ölünkbe venni és foghatja a kormányt de csak a garázsbejárón át, amikor megállunk és kinyitjuk a garázsajtót, ők vezethetnek be. kb. 10 m.

Volt egy frontális balesetünk, és csak azért írhatom ezt a választ, mert be voltam/voltunk kötve... átértékeli ám az ember ilyen után a biztonság fogalmát...

2012. jún. 25. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!