Őszíntén, ha lehetne választani, a természetes szülést vagy a programozott császárt választanátok?
Nekem az első sürgősségi császár volt.
Másodszorra kértem a dokit, hogy műtsön meg, inkább a biztos rosszat választom.
Szia!
Igaz még nem szültem, de inkább választom a természetes szülést még ha ezerszer fájdalmasabb is mint a császár, minthogy életem végéig kelljen egy heget viselnem a hasamon. Ja és állítólag a császárheg fájdalmasabb és nehezebben gyógyul mint a gátseb.
33hkm
Ebben az a jó, hogy igazából csak az tud erre reális választ adni, aki már mindkettőn átesett! :)
Mert sok a fals infó és nyilván mindenkinél minden egyéni! Én pl. császáros voltam és előtte mindenféle mende-mondát hallottam,hogy júj, ilyen fájdalmas, meg lakjon ott anyós két hétig utána mert felkelni sem bírsz stb. Ehhez képest, ahogy hazaengedtek másnap már porszívóztam, 8 hét múlva sportoltam!
De ettől függetlenül, ha választhatnék, akkor természetesen szülnék, bár nem biztos, hogy sokkal jobb lenne, mert lehet,hogy én meg azt viselném nehezen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!