Kellett volna szégyelnem magam?
Ritka bunkó egy nő!
Én ügyeletes szülésznőnél szültem, a vágás helyét két mozdulatal lekapta, de előte szólt, hogy mi lesz. Végtelen kedves volt.
Szia
Erősíteni tudom csak a többi választ!!!
Az előkészítés az ő dolga és abba beletartozik a borotválás is!!
Nekem volt időm borotválkozni úgy ahogy sikerült is, a szülésznő örült neki aztán mosolyogva megjegyezte ,ha már elvettem a munkáját akkor kártyázzunk 1-et,hogy ne unatkozzon.
Ezt az irgalmatlan bunkót! Az ilyennek csak azt kívánom, hogy ha ő szülni fog, ugyanúgy bánjanak vele is!
Egyáltalán ne szégyelld magad, neki kéne!!!
Nekem itthon elfolyt a magzatvizem, zuhany közben gyorsan még leborotváltam (már amennyire tudtam), de csak azért mert iszonyat szégyenlős vagyok. Aztán mégse úsztam meg a borotvát, mert császár lett és a 9.hónapban is gondosan karbantartott fazonomnak annyi lett. :)
Hű de bunkó! Én is ugyanígy jártam, spontán indult be a szülés a 37.héten, 4 perces fájásokkal és magzatvízzel :-)
De nekem a szülésznő nem szólt egy szót se, abban a kórházban ahol én szültem szerencsére mindenki kedves volt.
Ez egy idióta bunkó volt. Csak az a baj, hogy az ilyen soha nem kerül hasonló helyzetbe, mert az egészégügyiseknek, mindig kiny..alják a se..gét. (bocs az eÜ dolgozóktól, biztos van kivétel, csak sajna az a kevesebb).
Én mindig is borotváltam magam, de a végén, már képtelen voltam rá, mert akkora volt a hasam, így a férjemre hárult a feladat, de mégsem kérhettem meg minden este, hogy álljon neki borotválni. Végül programozott császár lett, így teljesen kopaszon mentem. Mikor mentem az előkészítőbe a szülésznőm meg is jegyezte, hogy láttam készültél, nem kellett volna ezzel játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!