Kellett volna szégyelnem magam?
Kíváncsi vagyok, ahhoz mit szólt volna, hogyha a fájások közben nekiállsz otthon leszedni szőrzetet és te saját magadat összekaszabolva jelentkezel szülni. De most komolyan, normális az ilyen szülésznő? Ez nem a munkájához tartozik?
Sok boldogságot a babához :) És ne szégyelld magad, sőt légy büszke magadra.
Dehogy is! Ez a szülésznő nagyon bunkó! Nálunk pl. a szülésfelkészítőn kifejezetten mondták, hogy ne foglalkozzunk ezzel, a szülésznők is tudják, hogy hatalmas pocival már amúgy is elég nehéz leborotválni, aki meg amúgy sem szokta, annak pláne. Szülés előtt pedig nekik kényelmes helyzetből kb. 1 percet vesz igénybe, úgyis ők tudják legjobban, hogy melyik az a terület, amit borotválni kell.
Nem beszélve arról, hogy ha neked ilyen hirtelen indult, a legkisebb gondod is nagyobb volt annál, minthogy nekiállj fájások közben kapirgálni.
Az, meg hogy ő maga ezt bénán csinálta meg, duplán felháborító, ennek ellenére azt mondom, engedd el ezt az egészet minél előbb. A történtek negatív energiája csak Neked árt, főleg, ha gyakran eszedbe jut és bosszankodsz rajta. "Bosszuld" meg azzal, hogy magasról lesz..od! A legfontosabb most az, hogy a kezedben tarthatod a világ legédesebb babáját (legalábbis a te szemszögedből ;) ) és Te vagy a világ legszerencsésebbje emiatt.
ja adtam volna neki vagy 10 forintot és mondtam volna hogy kb ennyi a hálapénz.
Figyu én mondjuk még 9 hónapos terhesen is borotváltam magam , de azért megmondom őszintén, hogy nem egy egyszerű dolog akkora hassal. Szóval élből nem értem hogy várta el, fájásokkal meg főleg. Remélem nem adtál neki pénzt!
hát, tényleg szégyelje magát, ha a szülésed kellős közepén bevág egy ilyet. Mi van azzal aki egyáltalán nem borotválja?
Aki pedig igen, az az utolsó hetekben borotválkozzon 3 naponta, hogy ne legyen szőrös? Mert ugye ez nagy hassal olyan könnyű...
Nyugi, semmi szégyelni valód nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!