Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ínátok a szülésről?

Ínátok a szülésről?

Figyelt kérdés
a vajúdás?kitolási szak?lepényi szak?fájdalom csillapítóval milyen?és nélküle?bocsi a sok kérdésért első baba:) 29hkm

2013. febr. 18. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is gratulálok.

A vajúdást annyira nem is vettem észre, csak a vége felé, bár fájdalomcsillapítóval szültem, anélkül lehet, hogy rosszabb lett volna. Persze fájt, de annyira nem vészes. Őszintén, rosszabbra számítottam. Kb. 3-4 nyomásra kint is volt a kislányom, majd még 1, vagy 2 és a lepény is. A szülőszobára érkezéstől kislányom megszületéséig kb. 4 óra telt el, pedig előtte riogattak, hogy hú, biztos sokáig fog tartani, mert első baba. Mégsem. Bár nem tudom, hogy ha nem kapok oxit, meg nem repesztenek burkot akkor meddig tartott volna.

Hol fogsz szülni? Kisfi, vagy kislány? Mi lesz a neve? Bocsi a kérdésekért, csak még most is jó olvasgatni a babavárós kérdéseket.

Könnyű és gyors szülést!

3 hónapos kislány anyukája

2013. febr. 19. 13:48
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) eddig kislány:) Bianka lessz ha fiú akkor nem tudom:) Balassagyarmaton fogok szülni.
2013. febr. 19. 15:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor már nem hiszem, hogy fog változni. Szép neve lesz. :)

3 hónapos kislány anyukája

2013. febr. 19. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!